Please assign a menu to the primary menu location under menu

R Rebels Kids Clothing heeft weer een nieuwe collectie. Wij kregen een leuk jurkje, shirt en broekje.

Ik vind Zwart-Wit kleding erg leuk staan bij Nola. Nola is stoer maar heeft toch ook een hele lieve zachtaardige kant. In haar kledingkast vind je dan ook stoere kleding maar ook schattige jurkjes. Dat is precies wat we hebben ontvangen. Nola is vooral fan van het jurkje!

Op het witte shirt staat in het zwart #Girl Boss. Dat is ze ook echt! Een bazig typje. Op de foto zie je al dat ze haar oren dicht houdt en dat bleef ze doen ;-).

Op het jurkje staan bloemen en libelle’s. Heel zomers. Van het weekend was het lekker weer dus mocht ze het jurkje aan met een donkerblauw vestje en maillot. Stond erg leuk! Ook vind ik dat het jurkje makkelijk door gaat als jurk voor op een bruiloft. Mooie zachte kleuren.

Wij zijn erg blij met de kleren. Wat leuk is aan deze webshop is dat ze van alle stofjes verschillende kledingstukken verkopen. Van het stofje waarvan deze jurk is gemaakt is er bijvoorbeeld ook een broek gemaakt.

Het jurkje is €29,95. Deze is verkrijgbaar in de maat 50 tot en met 104. Dat zijn maten voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Het shirt is €16,95. Deze heb je ook in de maat 50 tot en met 104.

Het broekje is €22,95. Deze heb je ook in de maat 50 tot en met 104.

Nola is net drie jaar en die heeft al deze kledingstukken in maat 104. Wij zijn super blij met deze nieuwe kleren. Nola ook, en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Dit artikel is gesponsord

Tags : kinderkleding

Leave a Response