Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsSchoentjes

De leuke nieuwe collecties zomerkleding voor kinderen 2019

De kledingkasten van Nola en Liam

Het is lente en de zomer komt er alweer aan; nieuwe kledingcollecties dus. Wat ik altijd leuk vind aan deze collecties zijn de vrolijke kleuren. Natuurlijk ook afwisselend met kleuren als bruin, okergeel en zwart. Nola en Liam hun kast zit vooral vol met de vrolijke kleuren en korte spijkerbroekjes. Zonnebrillen, uv-shirts, petjes, hoedjes, sandaaltjes en slippers zijn ook weer de leuke kledingstukken die ze nu kunnen gaan dragen. Ik shop en review over vele merken in verschillende prijsklasse.

Zeeman

De Zeeman; daar ben ik fan van. Ik vind het leuk om veel voor weinig te halen. Omdat het veel voor weinig is ben ik minder snel bang wanneer het vies wordt. Ook dit jaar heeft de Zeeman weer een leuke collectie kinderkleding met heel veel kleur waaronder de Rainbow collectie!

Die badcape, tutu en shirts vind ik echt geweldig. Nola ook ;-). Nola draagt graag jurkjes en rokjes. Ze is nog pas vier jaar dus netjes haar benen bij elkaar houden wanneer ze een rokje of jurkje draagt is nog lastig. Daarom koop ik altijd de zogenoemde “fietsbroekjes/bikerpants” (verkeerde term vind ik, maar zo noemen ze die) van de Zeeman. Dat zijn gewoon hele korte leggings; iets langer dan boxershorts. Heel handig, en fijn dat het uit ons hoofd is dat ze haar benen bij elkaar moet houden.

Mayoral

Mayoral vind ik een fantastisch merk. Ze hebben een uitgebreid assortiment van schoenen, jassen, hoeden, petjes, jurkjes, t-shirts, vesten en noem maar op. Nola en Liam hebben beide ook een setje van dit merk. Liam heeft een leuk t-shirt, broekje, jas en schoenen en Nola een jumpsuite, sandalen, een rugzak en een bikini. De felle kleurtjes met donkerblauw vind ik Nola en Liam erg mooi staan.

TYGO & Vito

Ook een leuk merk! Ik heb er zelf een paar shirts van voor Liam. Ze staan hem heel leuk. Dit jaar heb ik nog niks van dit merk gekocht, maar wat ik zie op de webshop is wel heel leuk. Hieronder op de afbeelding vind ik dat donkerblauwe met felgroene heel leuk gecombineerd! Stoer en vrolijk. In de banner van de website van TYGO & Vito kan je door hun lookbook scrollen. Ze hebben ook heel leuk het donkerblauwe met fel oranje gecombineerd.

Duukies Beachsocks

Heel handig zijn de beachsocks van Duukies. Ik vind beachsocks niet altijd heel mooi; eigenlijk vind ik ze vooral de outfit wat verpesten :-P. Maar ze zijn wel heel handig en veilig ivm uitglijden in het zwembad, in schelpjes trappen etc. Maar de nieuwe Duukies Beachsocks zien er heel leuk en vrolijk uit. Je kan bijvoorbeeld de blauwe die je hieronder ziet makkelijk combineren met een blauwe bikini of badpak en de gele met gele zwemkleding. Leuk te matchen dus en ze zijn erg leuk vorm gegeven.

Room Seven

Zelf heb ik nog nooit kleding van dit merk besteld of gekocht, maar ik kwam het tegen. Wat een gave kleurrijke kleding heeft dit merk. In de kledingkasten van Nola en Liam ligt kleding van Zara, H&M en Zeeman, maar ook kleding dat een tikkeltje duurder is dan dit. Ik vind het leuk om wat te mixen. Als we een dag hebben waarbij ik weet dat de kans groot is dat ze heel vies worden doe ik de goedkopere kleding aan en wanneer we iets leuks gaan doen waarbij de kans wat kleiner is kies ik kleding dat iets duurder is. Het blijven toch kinderen en ik wil niet hoeven zeggen dat ze niet mogen ravotten, omdat ze duurdere kleding aan hebben. Dat is mijn eigen verantwoordelijkheid.

Deze sweater doe je onderin de afbeelding zit vind ik echt geweldig. Girly, maar ook heel stoer. Jumpsuits doen het bij Nola ook erg goed.

Bampidano

Dit vind ik ook een erg mooi merk. Ook van dit merk heb ik zelf nooit wat gekocht, maar als ik in de lookbook kijk staan er echt leuke dingen tussen voor zowel newborn, peuters en grotere meisjes en jongens. Het is echt een merk dat weer een tikkeltje duurder is dan Zara, H&M en de Zeeman. Maar ze hebben hele leuke items die je goed kan matchen. De felle kleurtjes in combinatie met donkerblauw en zwart is helemaal in en ik hou van deze style.

Vingino

Over het merk Vingino heb ik weleens vaker geschreven. Nola en Liam hebben er vaak wel wat van in hun kast hangen. Vroeger toen ik net begon aan mijn carrière als nanny was ik al fan van dit merk. Ik zag het bij veel van mijn nannykindjes in de kast hangen. Het was altijd erg leuk om ze aan te kleden, want ik mocht gewoon zelf uitkiezen wat ik ze aan deed.

 

Indian Blue Jeans

Van Indian Blue Jeans heb ik nu voor het eerst iets gekocht voor Nola en het staat haar erg leuk. Het sluit heel mooi aan. Bij Nola combineer ik ook vaak felle kleurtjes met grijs, zwart of donkerblauw. Indian Blue Jeans heeft een heel breed assortiment voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar (maat 92).

Little Label

Over Little Label heb ik al een aantal keer geschreven. Ze hebben erg mooie kleding met goede kwaliteit. Het blijft erg mooi zitten, sluit goed aan en na het wassen wordt het niet zo faal. Ze hebben in elke nieuwe collectie weer leuke pyjama’s, ondergoed en overige kleding voor newborn en kinderen tot en met 14 jaar.

O’chill

O’Chill is een heel mooi merk voor meisjes met hele vrolijke kleurtjes. Ze hebben vooral leuke jurkjes in het assortiment, maar ook t-shirt, broeken en rokjes. Wij hebben een paar dingen voor Nola van uit de oude collectie en die zijn van erg goede kwaliteit.

B.Nosy

Van dit merk heb ik een aantal producten van uit de oude collectie. De collectie van deze zomer ziet er ook erg leuk uit. Klik hier voor de lookbook van B.Nosy.

 

 

Dit was zo een beetje de nieuwe zomercollecties kinderkleding die ik tegen ben gekomen en waar ik enthousiast over ben. Binnenkort verschijnt er ook een blog over nieuwe collectie zomerschoenen!

Kennen jullie nog mooie merken waar jullie enthousiast over zijn en die ik misschien nog helemaal niet ken? :-) 

1 Comment

  1. Die tutu is echt mooi. Ik wil die graag voor mijn nichtje kopen. Welke maat is de tutu op de foto? Deze collectie vind ik geweldig. Heeft de collectie ook uv werende kleding?

Leave a Response