Please assign a menu to the primary menu location under menu

Op verschillende speelkleden hebben onze dochters al mogen spelen, maar nog enkel speelkleed was zo ideaal om mee te nemen als deze van Poppiezz. Je kan hem namelijk in een handomdraai van een speelkleed in een tas veranderen. Een echte aanrader!

Eigenlijk is het kleed vanaf moment één al onmisbaar geweest bij ons. We gebruiken hem thuis, we nemen hem mee voor onderweg en ook bij opa en oma is hij al goed van pas gekomen. Omdat je hem met speelgoed en al op kunt vouwen tot tas, heb je alles bij je en past hij bijvoorbeeld gemakkelijk onder in de kinderwagen, op de fiets of in de auto.

Als je de handen vrij hebt, kun je binnen no-time het kleed open maken en neerleggen. Na een paar keer goed oefenen de afgelopen weken is het mij inmiddels gelukt om het kleed met één hand open te krijgen terwijl ik mijn dochter van 7 maand vast heb met mijn andere hand.

Zodra ik mijn dochter op het kleed leg, draait ze zich gelijk om op haar buik om lekker te gaan spelen.

Het geeft mij een prettig gevoel dat je de hengsels vast kunt klikken aan de zijkant van het kleed. Op deze manier kan ze met haar grijphandjes de hengsels niet pakken en bijvoorbeeld om haar nekje krijgen. Een groot pluspunt dus.

Het kleed past goed in (bijna) iedere box. Zelf hebben wij geen box thuis, dus het kleed ligt op de vloer. Ik geef het eerlijk toe, ik vind het heel fijn als ’s avonds de vloer in ons huis speelgoedvrij is. Daarom vouwen wij tegenwoordig, als de kinderen op bed liggen, het kleed met het babyspeelgoed erin op en stoppen we het speelgoed van onze oudste dochter in een bak. De vloer is dan supersnel en makkelijk vrij van speelgoed.

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, maar ik ben ontzettend blij met deze combinatie van groene nylon met witte wol. De groene kant is waterafstotend en makkelijk af te nemen met een doekje. De witte kant is lekker zacht en voelt prettig aan. Een minpunt vind ik dat viezigheden goed zichtbaar zijn. Gelukkig is hij wel makkelijk te wassen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur waarop dit minder zichtbaar is.

Naast deze Speelkleed2GO á €69,95 heeft Poppiezz ook nog een Hangmat2GO á €49,95. Ik heb hier persoonlijk nog geen ervaring mee, maar ik ben na het uitproberen van deze speelkleed enthousiast geworden. Ik ben daarom ook erg nieuwsgierig naar de hangmat voor in een winkelwagen.

Liefs,

Dionne

Gastblogger

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response