Please assign a menu to the primary menu location under menu

Liam is helemaal happy met zijn nieuwe skelter van Bergtoys. Ik had al in gedachte dat als Liam 4 jaar wordt hij waarschijnlijk wel een skelter krijgt. Ik zag dat bij een vriendinnetje van mij en vond dat zo een leuk idee. Voor Nola wist ik echt niks leuks toen ze afgelopen december 4 jaar werd. Nou duurt het nog twee jaar voor Liam 4 jaar wordt maar ik denk graag vooruit haha ;-).

Oke… terug naar de Berg Go2. Dit product is genomineerd voor de Innovation Award van de Negenmaandenbeurs 2019. Ik heb er op gestemd! We mogen hem van Bergtoys nu ook gaan reviewen. Liam is ontzettend blij met de Berg Go2. We zijn de skelter in elkaar gaan zetten tijdens dat Nola op school zat. Even een momentje voor ons en zonder bemoei van zijn zus. Ze is heel lief, maar af en toe…

De Berg Go2 was makkelijk in elkaar te zetten. Het stuur zet je er gemakkelijk op, vervolgens klik je de wielen eronder, draai je de schroeven aan en klik je de wieldoppen erop. Klaar is kees.

Kijk dan hoe super blij hij is. Hij noemt het zelf “tietsen”. Je kan erop vooruit komen door te lopen of trappen. Zoals ik al eerder vertelde in dit blog; is deze Berg Go2 voor kinderen van 10 tot 36 maanden. Vanaf 10 maanden zullen ze dus lopen om vooruit te komen en zodra ze kunnen trappen zullen ze fietsend vooruit kunnen komen. Liam is wat lui dus loopt liever ;-). Maar, zoals mensen misschien wel hebben gezien in mijn Instastory, kan Liam fietsen! Dat wist ik helemaal niet. Ik ben eerlijk gezegd ook niet zo een ‘buitenspeelmoeder’. Lang leve het kinderdagverblijf ;-).

De trappers klap je er gemakkelijk uit. Liam kan dat ook gewoon zelf! Wanneer je hem weer als loopfietsje wil gebruiken dan trek je de trappers iets uit en klap je ze gemakkelijk weer in.

Liams idee is dan ook om even naar buiten te gaan met de Berg Go2. In eerste instantie heb ik daar nog niet zo een zin in, maar zie op de foto hieronder zijn gezicht dan. Ik was erg onder de indruk van deze blik (haha) dus gingen we maar even naar buiten. Buiten doet ie het ook goed.

Als we Nola ophalen van school neem ik hem mee onderin de wagen zodat Liam ook onderweg even op zijn skelter kan.

Wij zijn erg blij met de Berg Go2. Nola kan er ook nog leuk op. Ze is natuurlijk veel te groot, maar ze gaat er toch op en vindt hem leuk.

Deze skelter heb je in verschillende kleuren. Blauw, roze en mintgroen. Wij kozen voor de mintgroene, zodat hij ook nog leuk is voor stel dat we ooit nog een meisje krijgen of voor wanneer we hem door willen geven aan een familielid. Mintgroen is ook gewoon een mooie kleur en past bij ons interieur!

Ik vind het ook erg leuk staan. Dus in bijvoorbeeld een babykamer zal hij ook passen. Het is een leuk kraamcadeau of cadeau voor een kindje van 1 jaar. Zoals ik weleens vaker aangeef vind ik het persoonlijk helemaal niet gek wanneer je iets cadeau geeft dat, door leeftijd, nog niet meteen gebruikt kan worden.

De Berg Go2 is te koop voor €89,-. Dit is een vergelijkbaar bedrag als met andere fietsjes alleen is deze ook nog eens twee in één doordat het een loopfiets en trapfiets in één is. Je hebt uiteindelijk dus wat meer voor je geld. Je kan hem trouwens ook met een duwstang kopen! Dan is de Berg Go2 €139,95. Ook een goeie, want dan is de kans kleiner dat je onderweg met een fiets sjouwt ;-).

Kortom een echte aanrader. Hij is te bewonderen op de Negenmaandenbeurs 2019!

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response