Please assign a menu to the primary menu location under menu

Liam is helemaal blij met zijn nieuwe pop. Een pop voor jongens. Natuurlijk maakt het niet uit welke pop je aan een jongetje geeft, maar het is wel leuk dat Baby Born nu ook een jongens variant heeft.

Deze pop heeft ook echt het geslacht van een jongetje en heeft blauwe kleren aan. Ik merk dat ik met het schrijven van dit artikel let op het benoemen van typische jongens en meisjes dingen zoals “blauwe kleren bij een jongenspop”. Het ligt tegenwoordig wat gevoelig.

Liam is in ieder geval fan van poppen en kinderwagentjes. Hij knuffelde de pop meteen, gaf hem eten, gaf een flesje en deed de speen in en uit. Hij beseft het zich allemaal zo goed. Voor Nola was het wat lastig dat Liam een pop kreeg. Ze snapte het niet helemaal en wilde zelf graag de pop en hem als eerste uitproberen. Dit moet ze nog leren. Natuurlijk mag zij er ook mee spelen. Nola heeft de pop al “Gijs” genoemd :-P. Ze vroeg later ook of ze dezelfde pop mocht maar dan met de roze kleren, haha. Ons buurmeisje heeft de Baby Born met een donker kleurtje. Die vind ik ook erg leuk.

Vroeger wilde ik zelf altijd al een Baby Born. Heb ik nooit gekregen uiteindelijk. Ik was blij met de poppen die ik al had. De Baby Born van toen kon nog niet de ogen sluiten. Dat kan deze wel. Wanneer de pop ligt gaan de ogen dicht. Dat vind ik wel een heel leuk detail.

De pop kan eten en drinken. Er zit een flesje bij en een bordje met lepel en voeding. Nola en Liam mogen alleen water geven. Anders vind ik het zo een puinhoop worden. :-P Strenge moeder he…

Liam geeft de pop hierboven op de afbeeldingen het flesje. Ik had pas aan het einde van de review gezien dat er een dop op zat, haha die zit er hier dus nog op. Het flesje kan namelijk in zijn geheel in de mond van de pop. Handiger in verband met het water dat in de pop moet ;-).

Bij de pop zit ook een potje. De pop kan namelijk ook plassen. Hij plast wanneer je op zijn navel drukt.

Ook kan de pop gewoon plassen in de luier. Nola vindt het erg leuk om hem te verschonen.

De pop heeft ook een speentje met een speenketting. Je kan de speenketting vastmaken aan de kleding. Het beste aan het lusje die daarvoor bestemd is. Dan blijft deze beter zitten. Liam kan de speen er nog niet zo goed zelf in doen. Nola helpt hem daar graag bij.

Baby born Maxi-cosi, autostoeltje
Ook ontvingen we een maxi-cosi. Die kan je dragen en meetrekken. Hij kan natuurlijk ook leuk in de auto als autostoeltje. Je kan het stoeltje meetrekken door het hengsel langer te maken. Deze zit een beetje strak dus ik moet ze wel helpen, maar dat is alleen maar prima. Anders word die zo snel lam.

De kinderen zijn er erg blij mee. Nola wil er eigenlijk ook graag een, maar je kan niet alles hebben ;-). Ze mag ook met de pop van Liam spelen. Ze delen hun speelgoed graag, eigenlijk hebben ze bijna nooit ruzie over speelgoed. Dat is erg fijn.

De Baby Born is net als alle andere kleuren 49,99 euro.

Het autostoeltje, de maxi-cosi is 25,95 euro.

Persoonlijk vind ik dit niet heel duur. De kleertjes van Baby Born vind ik altijd wel erg prijzig.

 

Tags : speelgoed

Leave a Response