Please assign a menu to the primary menu location under menu

Liam heeft iets leuks van Fisher Price gekregen. Een rammelaar in de vorm van een krokodil. Ze noemen het een activiteiten krokodil. Deze kan je ophangen, maar natuurlijk ook neerleggen zodat je kleintje er naar kan kijken en spelen.

Deze kleurrijke rammelaar is heel zacht. Er zitten verschillende geluidjes aan. De balletjes om de ringen en het geknisper in de schubben. Als je er tegenaan slaat beweegt de rammelaar. Alle zintuigen worden zo dus geprikkeld. De krokodil is goed voor de motorische ontwikkeling omdat ze de rammelaar vast moeten pakken. Ook voor de sensomotorische ontwikkeling omdat de krokodil van verschillende stoffen is gemaakt, deze voelen allemaal anders aan.

Met de rode ring bovenop de krokodil kan je hem ophangen. Wij hebben bijvoorbeeld een muziekmobieltje waarvan je het muziekmobieltje los kan koppelen van de stang. Wij hangen hier vaak de krokodil aan.

Soms hangen we de krokodil aan de maxi-cosi. Hij glijdt dan weleens naar beneden maar dat is niet erg. Hij verliest hem in ieder geval niet en kan er op zijn schoot mee spelen, of in Liam zijn geval naar kijken;-). Je kan hem ook aan de kinderwagen bevestigen. Zowel aan de kap als aan de beugel.

Wij en Liam zijn erg blij met deze rammelaar. Dit is bijvoorbeeld een erg leuk kraamcadeau. Het is leuk voor kinderen van ongeveer 0 tot en met 9 maanden. Deze activiteiten krokodil is €16,99.

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

Tags : speelgoed

Leave a Response