Please assign a menu to the primary menu location under menu

De Zeeman heeft steeds leukere kleding voor kinderen. Wij kregen 25 euro om uit te geven bij de Zeeman. We gingen naar de grote Zeeman bij Maxis. Hier hebben ze een net iets breder assortiment dan bij ons in Diemen.

Nola zag een rode rok en was meteen fan. Ik moest even wennen aan de kleur rood, maar hij stond eigenlijk super leuk! Deze komt uit de nieuwe collectie. Op de rok hoort nog een donkerblauw met rood t-shirt met streepjes.

Hij staat echt super leuk. Dit is maat 110.

Ik match hem ook vaak met gewoon een donkerblauw effen t-shirt en sportief met haar “sportschoenen”. In de winter kan deze ook nog leuk gedragen worden met een legging!

Na het winkelen gingen we toevallig zwemmen en zag ik een bak met bikini’s en badpakken voor kinderen. Nola haar bikini werd net iets te klein dus ze was wel aan een nieuwe toe. Ze is 3,5 jaar oud maar ik ben toch voor maat 122 (5-6 jaar) gegaan. De kleding van de Zeeman valt erg klein. Nola heeft een gemiddeld postuur.

Je hebt bij de Zeeman nu ook een erg leuke sportcollectie voor de kinderen. Mooi roze met grijs en zwart!

Voor de jongens heb je ook een erg leuke nieuwe collectie. Voor Liam heb ik de trui die linksboven hangt gekocht (zie onderstaande afbeelding). Hier staat “Play” op. Deze is nog wat te groot want heb ik alvast gekocht voor de winter.

Wij zijn goed geslaagd bij de Zeeman. Ze hebben nog veel meer leuke dingen. Bij de Zeeman kopen wij sowieso altijd de rompers en onderbroeken.

 

Leave a Response