Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een tijdje terug kregen we van de webshop Boofies leuke regenlaarzen van Kidorable. Deze komen nu ook wel van pas. Wat een stomme zomer zeg, een zomer met heel veel regen. Niet echt iets om vrolijk van te worden ;-). Maar goed deze regenlaarsjes maken dat een beetje goed. Lekker in de plassen stampen met de kleintjes.

Ik vind dat regenlaarsjes altijd lekker gek mogen zijn. Zo deze ook. Roze poezenlaarsjes zijn het. Op de neus staat een poezenkop en verder staat er nog een visje, pootafdrukken, vlinders en een muisje op. Bovenop, aan de achterkant van de laars, zit een staartje. Een heel leuk detail.

6-16-boofies-webshop-regenlaarsjes-regenlaarzen-laarzen-muis-poes-fiets-roze-nanny-moeder-amsterdam-voorkant

Nola vind het leuk om de laarzen aan te hebben. Ook als we binnen zijn, wanneer het lekker weer is of wanneer ze nog in pyjama zit. Haha gekke Nola, ze weet al echt wat ze wil! Ze mogen niet uit.

6-16-boofies-webshop-regenlaarsjes-regenlaarzen-laarzen-muis-poes-fiets-roze-nanny-moeder-amsterdam-kinderstoel

Nola is nu 1,5 jaar en zit in schoenmaat 21/22. Deze laarsjes hebben we gekregen in maat 21 en die vallen vrij groot. Het is eerder een maat 22/23. Dat maakt bij laarsjes niks uit want je doet er dan gewoon dikke sokken onder aan.

6-16-boofies-webshop-regenlaarsjes-regenlaarzen-laarzen-muis-poes-fiets-roze-nanny-moeder-amsterdam-zijkant

Deze Kidorable regenlaarsjes zijn €29,95. Vrij prijzig maar dat zijn alle speciale regenlaarsjes zoals bijvoorbeeld ook die van Hatley of Hublot.

Wij zijn er blij mee. Nola nog het meeste want ze wil ze elke dag aan!

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : regenlaarzen

Leave a Response