Please assign a menu to the primary menu location under menu

Reviews

Lot’s Babybox

Check hier de unboxing

Dionne is zwanger van haar tweede kindje. Hieronder lees je Dionne haar ervaring met Lot’s Baby Box!


Bij het krijgen van een tweede kindje wou ik graag weer nieuwe spullen kopen, want dat is natuurlijk erg leuk om te doen. Om deze reden heb ik bijna alle spullen van Lille, onze eerste dochter, weggegeven of verkocht.

Nu ben ik inmiddels 28 weken zwanger van onze tweede en heb ik sinds deze week echt weer de behoefte om alle spullen in huis te halen. Ze noemen het ook wel ‘nesteldrang’. Het uitzoeken van welke spullen ik ook al weer nodig heb en welke producten er ook al weer handig waren om te hebben, vind ik leuk om te doen. Het kost alleen zoveel tijd.

Op de Negenmaandenbeurs in de Rai Amsterdam, kwam ik gelukkig Lot’s Baby Box tegen. Als jonge moeder van twee kinderen weet Lotte als geen ander hoe lastig het is om keuzes te maken met zoveel aanbod in merken en producten. Om andere (aanstaande) moeders te helpen, en om hun tijd te besparen, heeft Lotte ‘Lot’s Baby Box’ geïntroduceerd.

Er zijn verschillende boxen beschikbaar waar de onmisbare producten inzitten die je nodig hebt als het kindje er is. Je kunt ervoor kiezen om een complete box te bestellen. Dan ben je gelijk voorzien van alle praktische producten voor het slapen, badderen, verzorgen en aankleden. Ook is het mogelijk om deze boxen los te bestellen.

Zelf heb ik ‘Lot’s Babybox – Bad’, met allerlei producten speciaal voor het badderen, meegenomen. Zo zit er bijvoorbeeld badolie in die je ook als massageolie kunt gebruiken en een zeepvrije shampoo die je ook als wasgel kunt gebruiken. Dit is natuurlijk ideaal en omdat er geen onnodige toevoegingen in zitten, is het ideaal voor het tere babyhuidje. Ik weet nog dat ik bij Lille verschillende producten geprobeerd heb, maar dat ik de zeepvrije producten het prettigste vond.

In de box zit ook een mintgroene kleur badcape. Nu heb ik nog wel badcapes liggen van Lille, maar die zijn lang niet zo groot en zacht als deze. Bij het afdrogen van Lille deed ik haar eerst altijd in een badcape met daarin een hydrofiel, dus één á twee badcapes is voldoende om te hebben.

Ook handig om te hebben zijn de hydrofiele washandjes voor het wassen. Ook deze zijn van groter formaat waardoor ze ook makkelijk te gebruiken zijn door papa met zijn grote handen. Ik vind het ook wel een prettig idee dat ik weer schone en nieuwe washandjes heb en dat de washandjes van Lille nog steeds gebruikt kunnen worden om haar te wassen.

In de douche hebben wij een mengkraan zitten. Het is dan bijna onmisbaar om voor het badderen en dan vooral in het begin, een badthermometer te hebben. Op die manier heb je altijd het juiste temperatuur water in het badje zitten. Met Lille vonden we het ook prettig om samen met haar onder de douche te staan. Het gaf vooral papa een fijn gevoel dat hij met de badthermometer ook de temperatuur van het douchewater kon meten, want je zet hem toch snel te warm. Op een gegeven moment heb je wel door hoe je de kraan moet zetten, maar in het begin is het toch weer even zoeken verwacht ik.

Lot’s Baby Box is niet alleen handig om te kopen of te krijgen. Het is ook echt een feest om uit te pakken. De producten zijn namelijk mooie verpakt en zitten in een mooi houten kistje. Handig is dat je losse boxen kunt kiezen, zo heb je voor €55,00 al de complete box voor het badderen. Wil je gelijk klaar zijn en alle (echt) nodige producten in huis hebben voor je kindje dan bestel je al de complete box voor €369,00.

 

-X- Dionne

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response