Please assign a menu to the primary menu location under menu

Dit is een merk verzorgingsproducten dat ik nog niet tegen ben gekomen, maar wat super goed werkt. Aldanex heet dit merk. Ik en nog een andere moeder hebben deze getest.

Aldanex creme tegen luieruitslag
De eerste keer dat ik de crème tegen luieruitslag gebruik valt mij meteen op dat dit een aparte substantie is. Het is een beetje stroperig en plakkerig. Daarom moet je daarna wel je handen wassen. Ik doe het zelf altijd met een lotiondoekje :-P.

Dit zorgt er mede voor dat de crème blijft zitten terwijl de billen vochtig zijn. Nola heeft regelmatig rode en geïrriteerde billen. Vooral wanneer ze van het kinderdagverblijf af komt.

Dit product heeft bij haar echt gewerkt. Ook ter preventie. Dit middel kan je ook ter preventie opsmeren. Nu ben ik iemand die dat vergeet of daar soms te lui voor is, maar als je een kindje hebt die echt heel snel en vaak rode en geïrriteerde billen heeft dan vergeet je dat niet en ben je daar ook echt niet te lui voor. Tijdens een nannyjob van mij had een kindje dit tot bloedens toe. We bleven smeren met andere crèmes zodat ze er zo min mogelijk last van zou hebben. Dit product kende ik toen nog niet. Kende ik het maar dan had ik nog een middel om het mee te proberen.

Met één tube kan je heel lang doen, want je hoeft het maar dun aan te brengen.

Aldanex Cleanser
Naast deze crème tegen luieruitslag heb je ook de cleanser. Dit is een extra middel die je kan gebruiken tegen luieruitslag. Met deze cleanser kan je gemakkelijk de billen schoonmaken. Ook wanneer de huid kapot is! Je verwijderd met deze cleanser alle urine en poep, zodat de huid niet geïrriteerd raakt. Deze kan je nog extra gebruiken voor je de creme opsmeert. Deze cleanser is beter dan zeep. Ik merkte dat met deze cleanser het inderdaad makkelijk is om de urine en poep mee weg te halen.

Revamil wondzalf
Deze zalf is voor tegen snij- en schaafwonden en eerstegraads brandwonden. Ook helpt deze tegen tepelkloven. Kon ik goed gebruiken na mijn zwangerschap ;-). Ik moet zeggen dat de pijn bleef maar deze zalf het wel verzachte. Ik denk dat geen een zalf tegen deze pijn op kan.

Het duurde even voor ik al deze drie producten goed getest had, want wij hebben niet echt snel wondjes.

Het is vrij prijzig maar je kan er wel heel lang mee doen.

 

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

Leave a Response