Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsShoplog

Shoplog “Kleren maken de baby” KMDB

Wij zijn helemaal blij met een kledingsetje die we van klerenmakendebaby.nl, oftewel KMDB, hebben mogen ontvangen. KMDB is een webshop met kleding voor kinderen. Ze hebben super leuke broekjes in het assortiment. Broekjes met een heerlijke stof en met verschillende dessins of in effen kleuren. Wat mij opvalt aan deze webshop “ze verzenden gratis!”. Wat is dat relaxed. Wat je ook besteld, de waarde maakt niet uit, het wordt gratis verstuurd.

Wij hebben een broekje gekregen. Een broekje in het zwart met een witte veter erdoorheen. Een witte veter, zodat je hem strak kan trekken.

Een heerlijk broekje is dit. Aan de onderkant is hij strakker, zodat het hele broekje lekker los om haar beentjes zit. Ik vind spijkerbroekjes ook altijd heel erg leuk staan bij Nola, maar die zijn gewoon niet zo comfortabel tijdens het spelen en ja kinderen van twee schijnen veel te spelen ;-). Nola klimt graag overal op en dat gaat lastiger met een spijkerbroek. Dit leuke en schattige zwarte broekje is €14,95 maar op het moment van schrijven €9,95.

Ook kregen wij een leuk shirt voor op het zwarte broekje. Het shirt is grijs met een zwarte opdruk. In het zwart staat er een hartje op met de tekst “You”. Wat het leuke is aan deze producten, is dat je de volgende dingen zelf mag bepalen en bij het bestellen aan moet geven:

  • Kleur van het shirt
  • Kleur van de opdruk
  • Het model van het shirt
  • De maat

Je kan dus helemaal zelf je shirt samen stellen. Wij kozen voor grijs met een zwarte tekst. Het shirt is te krijgen voor baby’s en voor kinderen. Het shirt in de kinderversie is €21,95 en het shirt in de babyversie is €15,95.

Wij zijn heel blij met deze set. Vooral met het broekje. Nola kan er echt heerlijk in spelen en druk doen. Dit zie je ook in de foto’s terug. Toch moest ze van mij even rustig op de foto ;-). Haha dan maar uitgezakt op een stoeltje.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : kinderkleding

Leave a Response