Please assign a menu to the primary menu location under menu

Kiddome is een webshop met veel leuke kleding en accessoires voor moeders en kinderen. Ik vind vooral de zwarte shirts met teksten leuk zoals Baas, Tuttebel en Boefje. Die laatste hebben wij van Kiddome ontvangen. We hebben een zwart shirt met boefje en een broekje met veertjes voor Nola gekregen. Even later werd Liam geboren en werd ik die week verrast met nog een shirtje waar “Boefje” op stond. Super leuk dat ze nu beide hetzelfde shirt hebben.

Nola haar reactie op het krijgen van een broertje was vooral uitsloven zodat ze de aandacht kreeg. Ze ging dus echt de “Boef” uithangen. Staan op de bank, springen op de bank, zelf snoep uit de keuken pakken en nog veel meer, maar ze is gek op Liam haar broertje. Deze verandering in haar gedrag vind ik totaal niet erg, ze had ook alleen maar boos kunnen doen en haar broertje pijn kunnen doen. Dat doet ze dus niet. Het is gewoon een echte “Boef” waardoor dit shirt echt goed van pas komt. :-)

Bij Liam heb ik dit shirt gematcht met een wit met zwart broekje en bij Nola heb ik het shirt gematcht met een zwart broekje met witte veren. Tijdens het schieten van de foto’s wilde ik graag dat ze blote voeten hadden maar mijn grote “Boef” was het daar niet mee eens ;-).

Uiteindelijk hebben we daardoor 100 foto’s gemaakt want de meeste waren bewogen haha. Wij zijn erg blij met deze shirts en wanneer ze beide dit shirt dragen krijgen we veel leuke reacties.

De shirts zijn een erg leuk kraamcadeau of natuurlijk leuk om zelf te kopen! Het shirt is €16,95 en het broekje is €19,95.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : kinderkleding

Leave a Response