Please assign a menu to the primary menu location under menu

Zus en Kado is een webshop met allerlei leuke producten waaronder producten met naam. Alle producten zijn ontzettend leuk om cadeau te doen wanneer je op kraamvisite komt. Ze hebben onder andere leuke koffertjes met naam, slingers, paperbags, letterblokken, knuffels, doekjes en handdoeken.

Van Zus en Kado kregen wij een mooi pakket toegestuurd. Een pakket speciaal voor Liam. In dit pakket zat een grote swaddle (hydrofiele doek), houten camera met naam en een ledikant lakentje met naam.

Ik heb vooral gekozen voor de kleuren zwart en wit. Haha dat zijn dus eigenlijk geen kleuren. De babykamer van Liam is namelijk zwart, wit en mintkleurig.

Het ledikantlaken staat ontzettend mooi. Voorlopig slaapt Liam nog bij ons op de kamer, maar wij gebruiken het laken al in de wieg! Kijk hij staat super leuk. Wij hebben zowel voor in de wieg als het ledikant grijze dekens.

De swaddle gebruiken wij onder andere voor het inbakeren van Liam. Zo beweegt hij wat minder en wordt hij minder snel wakker. Zo voelt hij zich geborgen. Ik vind de maskers op de swaddle erg leuk en stoer. De swaddle is lekker zacht. Wij gebruiken hem vaak ook bijvoorbeeld voor over de kinderwagen of als lakentje. Als spuugdoek vind ik het een beetje zonde, maar daar kan je hem ook voor gebruiken. Wij nemen dit soort doeken altijd overal mee naar toe.

Last but not least, de houten fotocamera! Deze kan je bestellen zonder of met naam. Ik heb er een ontvangen met naam. Hij staat ontzettend leuk, in de vensterbank, in Liam zijn slaapkamer. Het is een echte eyecatcher, want je ziet hem nog niet veel. Een erg leuk en origineel kraamcadeau dus.

Het is dus ontzettend leuke decoratie voor op de kinderkamer, maar het is bij ons alleen zo dat Nola de camera elke keer kaapt en hem mee wil nemen naar beneden ;-). Haha, elke keer als ze een “foto” maakt dan doet ze haar oog bij de lens in plaats van bij het gaatje :-P.

Wij zijn erg blij met de producten! Nola is het meest fan van de camera denk ik en Liam ligt lekker geborgen in zijn swaddle doek onder een mooi lakentje met zijn naam.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

Leave a Response