Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ik kwam een leuke webshop tegen. Deze webshop heet Bebetos. Een super leuke shop met baby- en kinderartikelen. Wij kregen een paar leuke artikelen toegestuurd voor Liam, ons mannetje van op dit moment drie weken.

Als eerst laat ik je graag dit leuke kledingsetje zien. Hij is helaas nog veel te groot dus kan ik hem niet bij hem aantrekken, maar we hebben nu wel een super leuk setje voor over een half jaar. Hij zal vast, net als zijn zus, van melk houden. ;-)

Dit setje is 15,95. Niet veel voor zo een leuke set! Kan zowel voor jongens als meisjes.

Het allerleukste is deze orka, naja ik dacht eerst haai, maar mijn moeder kwam aanzetten met “orka”. Nu vind ik toch dat het een orka is :-). Het is een slaapzak, deken en voetenzak in één.

Wij gebruiken deze in de box, op de bank, om hem lekker in vast te houden en in de kinderwagen. Vooral dat laatste. Ik heb een zwarte kinderwagen waar deze heel mooi in staat. De slaapzak is lekker zacht. Van binnen is hij gestippeld.

Aan de zijkant zit een ritsje waardoor je, je kindje, er makkelijk in legt. Ik had dat ritsje eerst helemaal niet gezien. Ook dan gaat het makkelijk met, nu nog, zo een kleine baby. Deze slaapzak is 98 bij 73 cm. Hij kan dus gebruikt worden voor kinderen van 0 tot en met 18 maanden. Heel lang dus. Lekker ook voor op de bank. Deze geweldige slaapzak is €41,95. Een heel leuk kraamcadeau of cadeau voor een babyshower! Je kan hem natuurlijk ook leuk voor jezelf kopen ;-).

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response