Please assign a menu to the primary menu location under menu

InterieurLeuk kraamcadeauReviews

Review KidZ ImpulZ speelkleed

Wat is dit een fijne en ideaal speelkleed. Ik was op zoek naar een zacht, dik maar ook een mooi speelkleed. Een mooi speelkleed dat een beetje in je interieur past en lekker dik en zacht omdat dat natuurlijk veel lekkerder speelt. Zo kwam ik het speelkleed van KidZ ImpulZ tegen. Bij KidZ ImpulZ kan je terecht voor natuurlijk de speelkleden, zitzakken, kinderfauteuils, tipi tenten, aankleedkussens en nog veel meer. Alles kan je bestellen in verschillende kleuren en soms een dessin. Ook kan je er tekst op laten borduren in verschillende lettertype en kleuren.

KidZ ImpulZ stuurde mij het speelkleed toe. Ik heb gekozen voor de kleur muisgrijs in het formaat S (140 bij 150). Een kleur die al bij ons in het interieur past en een formaat die groot genoeg is voor twee/drie kinderen. Nola zag het speelkleed en haar eerste reactie was rennen en wild doen. Ze had meteen door dat het speelkleed heel zacht was.

Op dit speelkleed kan je leuk spelen met je poppen, de baby kan er met zijn babyspeelgoed op spelen, je kan er lekker boekjes op lezen en zo nog veel meer.

Het enige wat moeilijk te doen is, is bouwen met bijvoorbeeld duplo. Dat kan je dan lekker op de grond doen door eventueel te zitten op het kleed. Liam kan straks lekker over het speelkleed heen rollen en kruipen.

Zoals je ziet zie je allemaal vierkanten vlakken op het speelkleed. Hierdoor kan je het speelkleed makkelijk opvouwen en opbergen. Wij schuiven hem altijd onder de bank. Je hebt er ook speciale shoppers voor die je erbij kan bestellen. Hier kan je hem gemakkelijk in opbergen en eventueel ergens mee naartoe nemen.

Het speelkleed kost tussen de €54,95 en €159,95. Dit hangt af van het formaat. Maat S (die ik heb) is €79,95. Ik vind dit een normale prijs voor het speelkleed. Het is een mooi en fijn speelkleed. Anders dan andere. Een leuk verjaardagscadeau of kraamcadeau! Echt een aanrader ;-). De shopper kost tussen de €20,95 en €30,95. Dit ligt ook aan het formaat van het speelkleed dus het formaat van de shopper.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord.

Leave a Response