Please assign a menu to the primary menu location under menu

ActiviteitenSpeeltuinen

Speeltuin Amsterdam park Frankendael

5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-bakfiets Op een dinsdag ochtend gaan ik, Fien(2) en Nola met het mooie weer naar park Frankendael. Hier zit eens super leuke speeltuin. De kinderen in de bakfiets en hup naar de speeltuin. Het Frankendael park en de speeltuin zitten in het oosten van Amsterdam in Watergraafsmeer.

5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-zandbak-klimmenAltijd als ik naar buiten ga neem ik fruit en water voor de kinderen mee en neem ik een fles plus voeding voor Nola mee. Water drinken is belangrijk, vooral met het mooie weer en het wilde spelen van de kinderen.

5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-ooievaarIn deze speeltuin staat een zandbak. Die doet het altijd goed bij de kids. Er zijn hier geen vrijwilligers aan het werk dus je moet zelf je schepjes, vormpjes en emmertjes meenemen. Wel wordt het park en de speeltuin schoon gehouden door de gemeente.

In dit park vliegen ooievaars en 5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-brug-peutersboven op deze toren ligt een ooievaarsnest. Een leuk detail van dit park en van deze speeltuin.

De kinderen kunnen over de brug lopen, in de touwen klimmen, in de houten huisjes staan, aan de klimrekken hangen en in de zandbak spelen.

Helaas kunnen ze uit dit speeltuin5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-klimmen-hou-speeltoestellen ook heel makkelijk weglopen. Er zijn namelijk vier uitgangen. De hekjes krijgen ze makkelijk open en als ze over de brug zijn, kan je ze niet meer zien. Let dus goed op! Het is sowieso altijd raadzaam eerst de hele speeltuin te checken op ontsnappingsmogelijkheden ;-).

5-15-speeltuin-amsterdam-frankendael-kinderen-baby-Watergraafsmeer-nanny-annelon-nola-gastouder-slapen

Nola ligt nog onschuldig te slapen in de wagenbak. Ik ben benieuwd hoe zij over een jaartje in dit speeltuintje rond loopt.

Op Google Maps kan je makkelijk het park op zoeken door gewoon te zoeken op Frankendael Amsterdam. Zo kan je het park en dus het speeltuintje vinden.

-X-

 

 

 

 

Leave a Response