Please assign a menu to the primary menu location under menu

5-15-geboortpost-nola-nanny-annelon-amsterdam-gastouder-blog-geboortepost-originele-geboortekaartjes-tweeVorige week kregen we leuke geboortepost van www.geboortepost.nl. Twee hele leuke geboortekaartjes met Nola er op.

Deze geboortekaartjes zijn van Anna Eftimie van het Amerikaanse Cute Moments Fotography. Zij heeft hier internationaal vele prijzen mee gewonnen en nu zijn ze te koop bij Geboortepost. Naast deze twee die ik heb ontvangen zijn er nog veel meer uit de serie. Hier kan je ze bekijken.

5-15-geboortpost-nola-nanny-annelon-amsterdam-gastouder-blog-geboortepost-originele-geboortekaartjes-hangmat-baby-giraffeAls je deze kaartjes wil bestellen dan hoef je alleen een foto te maken van je pasgeboren kindje en te mailen. De foto wordt dan professioneel in het kaartje geplaatst. De geboortekaartjes zijn €1,50 per stuk en je kan ze al bestellen vanaf 4 stuks. De prijs is trouwens inclusief de envelop en service.

Het zijn geboortekaartjes dus Nola is al een erg grote baby voor op de kaartjes. Ze vroegen mij om foto’s van Nola, voor op het kaartje, maar Nola was erg aan het bewegen terwijl ik een foto probeerde te maken. Een pasgeboren baby zal rustig liggen en leg je dus makkelijk vast op camera. Je stuurt de foto door naar geboortepost en zij gaan direct aan de slag met het kaartje. Ook al is het weekend, zondag of een feestdag, jij hebt je kaartje zo snel mogelijk.

Deze geboortekaartjes zijn erg schattig. Ik zou eerder gaan voor het kaartje met de hangmat dan die van de superman. Die van de superman vind ik iets te grappig. Nola haar lievelingsknuffel is toevallig een giraffe, dus het kaartje van de hangmat is bij ons wel heel toepasselijk.

We hebben het bij Nola haar geboortekaartje heel simpel gehouden, maar wie weet, ga ik bij de volgende helemaal uitpakken.

Nola vindt het kaartje in ieder geval om op te vreten ;-). 5-15-geboortpost-nola-nanny-annelon-amsterdam-gastouder-blog-geboortepost-originele-geboortekaartjesIk kan nog maar moeilijk een foto maken van Nola en iets in haar handen of het zit al in haar mond haha.

-X-

Annelon

 

Leave a Response