Please assign a menu to the primary menu location under menu

Toen ik nog bij de Bijenkorf op de baby- en kindermode werkte leerde ik het merk Snooze kennen. Toen had ik al in gedachte dat als ik een kindje krijg ik zeker een aantal spullen van dit merk zou gaan kopen. Toen ik net zwanger was van Nola heb ik dan ook meteen een wikkeldoek en een boxkleed in het grijs gekocht.

Nola speelt nu in de box of op de 3-15 box-katten-bord-naam-diy-deksel op box-geen kat in de box-1grond. Elke keer als ze op de grond ging spelen haalde ik de boxkleed uit de box om hem vervolgens op de grond te leggen. Dat was onhandig dus hebben we nu nog een speelkleed/boxkleed voor op de grond. Ik noem het in dit blog even voor het gemak een speelkleed, maar hij kan dus ook als boxkleed. In onze vierkante box van Bopita staat één rand van het kleed dan iets omhoog, maar ik vind dat eigenlijk wel leuk.

1115-snooze-speelkleed-boxkleed-wit-confetti-snoozebaby-baby-review-nanny-moeder-amsterdam-babyWe hebben gekozen voor de Cheerful Playing Confetti White. Een vrolijke unisex speelkleed. Leuk voor een jongetje en leuk voor een meisje. Snooze staat bekend om de labels die aan de producten zitten. Labels met daarop verschillende texturen, kleuren en motieven.

De waslabels aan bijvoorbeeld knuffeltjes vinden baby’s meestal helemaal geweldig en doen dit graag in hun mond. Hier is het merk Snooze op in gaan spelen.

Het kleed is lekker zacht, de kleintjes kunnen hier lekker op 2015-10-30 15.43.18spelen. Voor Nola vind ik hem nog wel een beetje aan de kleine kant, maar voor rustig op één plek spelen of even tv kijken is het een fijn kleed.

De producten van Snooze vind ik ook erg leuk staan in de woonkamer. Dat is iets wat ik altijd wel belangrijk vind.

Het speelkleed Cheerful Playing Confetti White van Snooze is net als hun andere speelkleden €49,95. Voor een boxkleed is dit een normale prijs.

Maar nu de winactie! Ik mag een speelkleed Cheerful Playing Confetti White weg geven :-). Je hoeft daarvoor alleen maar:

Volgende week maandag 23 november maak ik de winnaar bekend!

-X-

De winaar is… Marijke Heitkamp. Gefeliciteerd. Stuur je mij op Facebook een PB?

Annelon

8 Comments

  1. Graag zou ik het kleed willen winnen voor in haar nieuwe speelhoek in ons nieuwe huis eind dit jaar.

  2. Dat is een leuk kleed voor mijn dochter om haar eigen plekje te hebben om te spelen

  3. Wat een super leuk kleed!!

    Het zou erg handig zijn aangezien wij en boven in de keuken en beneden in de woonkamer een box/kleed wel erg handig zouden vinden.

  4. Wat een lekker vrolijk kleed!! Past perfect bij ons vrolijke meisje! En het is een leuke afwisseling met het saaie grijze kleed wat we nu hebben hihi

  5. Hier doe ik precies hetzelfde met het kleed uit de box halen, maar dan leg ik hem op de bank aangezien mijn dochtertje nog niet kruipt/zit dus een extra zou erg welkom zijn :)

  6. Super leuk! Ik heb inmiddels een heleboel vriendinnen die een babytje verwachten dus ik zou er graag 1 blij maken met dit gave boxkleed!

Leave a Response