Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Little Label jurkje en maillot

Van Little Label ontving ik een mooi jurkje en maillot voor Nola. Eens wat anders dan ze normaal heeft.

Als eerst trekken we de maillot aan. Nola heeft dit eigenlijk nog nooit aan gehad. Ze noemt het dan ook een broek haha. Ik merk al meteen dat het een maillot is van goede kwaliteit en hij gaat makkelijk aan. Bij maillots vind ik het uiteinde bij de voeten altijd zo raar gedraaid zitten, maar bij deze van Little Label is het wel duidelijk hoe die aan moet en de voetjes glijden er zo in.

Bovenin zit een strikje. Door dit strikje kan Nola goed zien hoe de maillot aan moet. Ze wil zich namelijk altijd graag zelf aankleden. Heel makkelijk en handig voor ons. Ze doet het ook nog is goed en vrij rap.

Nola heeft echt een eigen smaak. Ik koop nu dan ook echt alleen maar kleding waarvan ik zeker weet dat Nola ze leuk vindt. Ik koop nu veel kleurrijkere dingen. Dit jurkje met maillot is daar een mooie middenweg in. Donkerblauw met in de maillot nog bruin en roze.

De jurk is van een dikke ribbelige stof en heeft bruine naden. Dezelfde kleur naden als die van de maillot. In de kraag zitten ook de kleuren die in de maillot voor komen, roze en bruin. Zo maakt het een mooi geheel.

Ik combineer de jurk met een mooi strikje van Haarspeldjes.com

Het hele setje staat Nola heel mooi en ze is er super blij mee. Het is één van haar favorieten.

De jurk is €35,95 en de maillot is €12,95Er zit een prijskaartje aan, maar de kwaliteit is echt super en ik vind de kleding van Little Label erg mooi.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : kleding

Leave a Response