Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bij Goedgemerkt.nl mocht ik het een en ander uitzoeken. Ik heb gekozen voor onder andere een SOS armbandje. Ik ben altijd bang mijn kinderen uit het oog te verliezen. Stel dat iemand ze meeneemt of ze een tijdje over straat zwerven en ze verongelukken. Ik zou het mezelf nooit vergeven.

Het bandje moet je uiteraard zelf ontwerpen want je naam en telefoonnummer moeten er op komen te staan. Je mag dus zelf de tekst voor op het bandje typen maar je mag ook een symbool en kleur kiezen. Ik koos voor blauw omdat die kleur wel bij al haar kleding zal staan en als symbool koos ik voor een lachend ijsje. Nola houdt van ijsjes en het is een schattig figuurtje.

Als eerst koos ik voor de tekst “Nola” en mijn telefoonnummer gewoon als 0600000000. Wat beter is, is om ook de achternaam van je kindje op het bandje te plaatsen. De achternaam is namelijk het eerste waar de politie op zoekt. Het telefoonnummer is ivm buitenlanders het makkelijkste om te spellen met het netnummer +31 (0) 600000000. Wat ook een goeie is om voor het telefoonnummer ICE te zetten. Dit betekent dat dit het eerste nummer is wat men altijd moet bellen. Het is een spoednummer.

Du de definitieve tekst is geworden :

Nola Hartlief
ICE +31 (0) 600000000

Helaas wil Nola (zoals zoveel peuters) hem niet om, maar wanneer het moet moet het en moeten wij gewoon streng zijn.

Naast dit polsbandje heb ik naamstickers besteld. Naamstickers voor Liam, want voor Nola heb ik die al eens besteld. Ik koos voor de pastelkleuren. Als figuurtje koos ik voor een takelwagen. Echt typisch voor jongens.

Op de stickers staan zijn naam en mijn telefoonnummer. Een telefoonnummer is niet persee nodig maar ook niet overbodig. Ik gebruik de stickers bijvoorbeeld voor op de flessen. De stickers zijn namelijk gewoon vaatwasbestendig.

Als laatste ging ik nog voor de instrijklabels. Deze kan je net als het polsbandje en de naamstickers makkelijk zelf ontwerpen. Hieronder heb ik een voorbeeld. Ik heb ook voor de instrijklabels gekozen voor de takelwagen, Liam zijn naam, achternaam en mijn telefoonnummer.

Een SOS armbandje is maar €7,95. Dat vind ik niet veel geld. Voor €15,- had ik hem ook nog wel gekocht. De naamlabels zijn. De kleine naamstickers zijn €12,95. Je krijgt er dan 50. Dit is ook niet duur. De kledinglabels die ja kan instrijken zijn €8,95.

Omdat alles door de brievenbus past zijn de verzendkosten ook vrij laag.

Ik ben erg tevreden. Het systeem is gebruiksvriendelijk, de producten zijn van goede kwaliteit en de producten zien er erg leuk uit.

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : veiligheid

Leave a Response