Please assign a menu to the primary menu location under menu

ReviewsVeiligheid

Nola heeft een fietshelm van Nutcase Little Nutty

Ik ben op gegroeid in Zeewolde. Hier zag ik bijna nooit iemand iemand met een helm op de fiets. En eerlijk… als iemand een helm op had vond ik dat heel raar. Dat ik dat raar vond heeft natuurlijk ook met mijn leeftijd van toen te maken. Toen ik in Amsterdam ging wonen zag ik bijna alle kinderen met een helm op fietsen. Het is natuurlijk veel drukker in de stad. Nu wij in Diemen wonen krijgt Nola nog steeds een helm op wanneer wij gaan fietsen. Het wordt overal ook steeds normaler om als klein kind een helm te dragen op de fiets.

Nu heeft Nola een Little Nutty helm, van Nutcase, gekregen. Hier zijn wij heel blij mee. Een helm die er nog een beetje leuk uit ziet. Wij kozen voor de Silver Fly. Hier kozen wij voor omdat het best dure helmen zijn en wij deze ook willen gebruiken voor ons zoontje. Deze is dus unisex.

Richard en Nola zijn op een zondagmiddag mijn band aan het plakken. Nola staat 20  minuten geconcentreerd te kijken hoe haar papa de band plakt. Zij is daarin erg geïnteresseerd en kan echt serieus 20 minuten staan kijken. Richard betrekt haar er dan ook bij.

Toen Nola de helm zag stormde ze er meteen op af. Ze wilde de helm meteen op. Op de foto hieronder zit hij nog te los zoals je ziet.

We moesten de helm dus nog wel stellen. Elk kindje heeft een ander vorm hoofd. Achterop zit een rondje die je kan draaien. Met dit rondje maak je de helm strakker om het hoofd. De gespjes kan je heel makkelijk verstellen door ze van elkaar af te schuiven. Met de gespjes zorg je er voor dat de helm op blijft.

Bij de helm kregen wij ook de earpads. Zo zit de helm lekkerder bij de oren en het is meteen een stuk warmer. Als ik tegen Nola praat hoort ze mij nog steeds.

Het stellen van de helm vond Nola erg lang duren, te lang. Toen ze eenmaal de fietshelm op had zijn ze gezellig gaan fietsen. De volgende keren heeft ze de helm natuurlijk sneller op, omdat we hem dan niet meer hoeven te stellen. Je hoeft dan soms alleen even de helm aan te draaien.

Toen Richard en Nola weer terug waren was Nola erg verdrietig. Ze wilde nog wel uren fietsen.

Je kan de Little Nutty kopen voor €69,95 en de Baby Nutty voor €54,95. Best prijzig maar ze zijn wel heel leuk, handig en veilig. De earpads zijn een extra accessoire. Deze is €15,-.

Ik vind de helm Nola heel leuk en stoer staan. Ik heb geen spijt voor het dessin die wij gekozen hebben. Ik vind hem betaalbaar. Hij is makkelijk te stellen en staat leuk.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response