Please assign a menu to the primary menu location under menu

Nola kreeg weer leuke haaraccessoires van Zenner. Dit keer van de collectie Candy Candy. Zoete haaraccessoires dus ;-).

Deze trekken meteen Nola haar aandacht. Ze zijn namelijk erg kleurrijk. Mooi roze, blauw en geel. We kreeg twee haarspeldjes, twee dikke elastiekjes met daarop cupcakes en een haarband. Als eerst wil Nola de elastiekjes in. Nola heeft nog vrij dun en kort haar dus ik doe er nog een dunner elastiekje onder.

De twee haarspeldjes die bij de bovenstaande elastiekjes horen vind ik erg leuk. In tegenstelling tot de elastiekjes en de haarband passen deze haarspeldjes bij bijna alle outfits.

De haarband is, bij Nola, ook helemaal de bom. Haarbanden blijven bij Nola nooit lang in. Ze speelt ermee en doet ze zelf elke keer aan en uit. Op de foto zie je dus haar creatie ;-). Ik gebruik deze heel vaak want ze staan haar heel mooi. Ze hebben een hele mooie kleur met mooie glitters.

Nola wil de haarband vaak om. Soms hebben we daar een beetje ruzie om want dan past het niet bij haar outfit. Ik wil altijd wel dat Nola er goed uit ziet wanneer wij de deur uit gaan. Het moet allemaal wel matchen laat maar zeggen en haar haartjes moeten er verzorgd uit zien met minimaal één haardspeldje.

Het is een super leuke collectie, maar moeilijk te combineren met verschillende outfits. De haarspeldjes daarentegen wel. De haarband en elastiekjes zou ik combineren met een effen jurkje of shirtje. Of een jurkje of shirtje met bijvoorbeeld alleen kleine stipjes of streepjes.

De Zenner producten liggen in de winkel van onder andere de Kruidvat.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response