Please assign a menu to the primary menu location under menu

haaraccessoiresReviews

Review: Haarspeldjes.com pakketje

We hebben weer een leuk pakketje ontvangen van Haarspeldjes.com. Het pakketje is weer super leuk ingepakt zoals je ziet! Leuk om zo een cadeautje te ontvangen.

11-16-haarspeldjes-sinterklaas-kerst-cadeau-meisje-leuk-verpakt-verpakking-mooi-strikjes-klipjes-baby-tip-cadeau

Er zitten een heleboel leuke speldjes in. Als eerst zie je al het speldje met het lieveheersbeestje. Ik moet dan erg aan vroeger denken. Vroeger had ik ook veel speldjes met lieveheersbeestjes.

Ik ben erg blij met deze speldjes want ze komen goed van pas deze feestmaand. Je kan ze ook normaal dragen maar deze zijn ook leuk voor bij Nola haar nieuwe kerstoutfit. De donkerblauwe en zwarte hebben een beetje een lederlook. Deze ga ik denk ik combineren met haar kerstoutfit en twee mooie invlechtjes. Deze zijn beide bij elkaar €5,95

Daarnaast kregen we nog een leuk zilver strikje. Die is ook super leuk voor de feestdagen maar in Nola haar kerstoutfit zit goud en ik ben zo een type die goud en zilver niet mengt ;-). Ik denk wel dat ik het zilveren strikje in ga doen met oud en nieuw. Natuurlijk kan deze ook normaal gedragen worden. Dit strikje heet “Grey Sparkle” en is €2,65. Dat is echt niet duur. Leuk ook om cadeau te doen.

De twee kleine grijze strikjes met witte stippen zijn ook super schattig. Leuk om er twee tegelijk in te doen. Nola is er ook blij mee. Ze kiest ‘s ochtends vaak zelf speldjes uit. Deze worden veel uitgekozen, maar net als alle andere speldjes liggen ze in de loop van de dag ergens tussen het speelgoed ;-). Zo typisch. Deze leuke speldjes zijn €3,95. Het zijn kleine speldjes en worden daarom ook veel gebruikt als babyhaarspeldjes.

11-16-haarspeldjes-sinterklaas-kerst-cadeau-meisje-leuk-verpakt-verpakking-mooi-strikjes-klipjes-baby-tip-cadeau-verpakt-klein

Wij zijn erg blij met het pakketje. Een cadeautje om uit te pakken, goede kwaliteit en ze staan Nola super goed.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord.

Leave a Response