Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingLeuk kraamcadeauReviewsShoplog

Review: Shoplog Olliewood

Ik heb een leuk pakketje ontvangen van Olliewood. Olliewood is een webshop speciaal voor kids. Ze verkopen speelgoed, kinderkamer artikelen, babykleding en kinderkleding. Je kan bij Olliewood terecht voor onder andere de merken Z8Ninni-ViTumble ‘n DryQuapi en Le Chic. Hele mooie merken.

Ik heb van het merk Claesen’s, Janod en Carlijn Q iets leuks besteld.

12-16-olliewood-pakketje-shoplog-levering-voorwaarden-nanny-moeder-amsterdam-diemen-kinderen-peuter-kledingspeelgoed-webshop-ervaring-recensie-aankopen

Van het merk Janod heb ik een doos met twee verschillende puzzels besteld, van Claesen’s een mooi babypakje en van Carlijn Q twee hydrofielen inbakerdoeken.

De inbakerdoeken werkte bij Nola super goed! We willen ze dus weer gaan gebruiken. Voor Nola had ik alleen roze, dat ga ik mijn mannetje straks niet aan doen. Deze wit met zwarte vind ik erg leuk. Makkelijk te combineren met kleding en ons boxkleed die we sinds kort hebben ;-). Het is trouwens een witte met zwarte kruisjes en een witte met zwarte wolkjes. Haha ik heb hem voor de grap een keer bij Nola om gedaan en haar in de box gelegd. Deze inbakerdoeken zijn €18,95 per stuk. Ja ik vind leuke inbakerdoeken altijd duur maar goed wel heel erg leuk. Het is ook een super praktisch en leuk kraamcadeau!

12-16-olliewood-pakketje-shoplog-levering-voorwaarden-nanny-moeder-amsterdam-diemen-kinderen-peuter-kledingspeelgoed-webshop-ervaring-recensie-carlijjn

Zo doen we dat dus ;-). Ik heb ook een leuk babypakje gekocht van het merk Claesen’s. Ik twijfelde tussen een pakje van Z8 en Claesen’s maar Richard zei meteen dat het deze moest worden “hij moet wel een beetje een kakkertje worden” haha. Richard en ik houden beide wel van een beetje casual/chic.

 

122253_0

Wat bij ons ook duidelijk een reden was om voor het pakje van Claesen’s te kiezen is omdat er onderin knoopjes zitten. Je hoeft dan niet bij het verschonen elke keer het hele pakje uit te trekken. En ja ze moeten op het begin vaak verschoond worden! Dit boxpakje van Claesen’s is €22,50. Ik vind dat niet zo duur. Het is een gemiddelde prijs voor een boxpakje.

Dit was mijn shoplog. Olliewood is een fijne webshop in zijn gebruik en wanneer je voor 16:00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden dus zal je het de volgende dag waarschijnlijk in huis hebben. Ik had het in ieder geval wel de volgende dag in huis.

 

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

Tags : shoplog

Leave a Response