Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Hummel & Hummels Shoplog

Bij Hummel en Hummels heb ik even wat geshopt. Ik mocht een bestelling plaatsen en koos voor een kort broekje, t-shirt, een pet en een shirt met sokken. Het shirt met sokken was veel te groot dus daar zien jullie later nog een mooie foto van voorbij komen.

Als eerst laat ik je de pet zien. De pet is zwart met wit en er staat groot “eigenwijs” op. Dat past wel bij Nola ;-). Tij dens het maken van de foto’s kwam dat ook meteen naar voren. Ze deed de pet elke keer af of ze deed gek.

Deze pet is makkelijk te stellen. Eigenlijk is hij nog iets te groot voor Nola maar ze past er vanzelf goed in. Deze pet is €24,95. Van deze pet bestaat er ook de variant “Kleine baas”, ook heel leuk. Dit zou ik dan eerder voor Liam doen.

Zoals je op de foto’s ziet heeft Nola ook een mooi t-shirt aan die we bij Hummel en Hummels besteld hebben. Het is een lichtgrijs t-shirt met zilveren driehoekjes er op. Deze is makkelijk te matchen met al Nola haar kleren. Dit t-shirt is €16,99 en van het merk Tiffosi. Dit merk is nog niet zo bekend in Nederland.

Last but not least, het mooie korte broekje van Tiffosi. Dit broekje was nog iets te groot, maar zat alsnog prima. Deze is ook mee geweest op vakantie. Het is een keer een ander broekje. Nola heeft altijd vrij standaard kleuren broekjes maar deze is een beetje gebleekt. Althans zo ziet het er uit. Hij is donker/ met lichtblauw.

De opgerolde pijpjes vind ik ook een ontzettend leuk detail. Dit korte broekje van het merk Tiffosi is €24,95.

Wij zijn blij met de artikelen. Nola heeft veel plezier van de pet en het kledingsetje. Het t-shirt wordt het meest gedragen

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response