Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerOnderwegReviews

De Joolz Essentials

Van Joolz kregen wij een mooie deken van de Joolz Essentials.

Het is een deken die niet te dik is en niet te dun. Deze kan dus het hele jaar door gebruikt worden. We mochten kiezen uit de kleuren donkerblauw, donkergroen, roze, beige en grijs.

We gingen voor de kleur donkergroen. Ik vind dit een erg mooie kleur. Wij hebben een donkerblauwe Joolz Geo die net zo donkerblauw is als het dekentje wat wij ook hadden kunnen kiezen. Een donkerblauw dekentje leek mij alleen wat saai. We gingen daarom dus voor donkergroen.

Ook hadden wij kunnen kiezen voor een nestje. Dit is een soort slaapzakje waar je je kindje in kan leggen tot ongeveer 8 maanden. Super fijn voor je kindje omdat hij of zij zich hierin geborgen voelt.

Ik koos uiteindelijk na lang nadenken voor een dekentje omdat die tijdloos is. Deze kan ik ook gebruiken als speelkleed, als deken in het zitje van de kinderwagen, in de autostoel en ga zo maar door. Het nestje vond ik eigenlijk leuker, maar Liam is al 6 maanden.

Het ziet er leuk uit als je bij het opmaken het deken een klein stukje om slaat. De onderkant is namelijk lichter van kleur en heeft een andere stof.

Ik vind het een mooi dekentje met een erg fijne stof. Hij staat heel leuk bij mijn kinderwagen. Ook als je geen Joolz kinderwagen hebt is dit natuurlijk een leuk dekentje.

Het dekentje van de Joolz Essentials is €69,-.

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response