Please assign a menu to the primary menu location under menu

We hebben weer leuke posters mogen maken bij Printcandy! Dit keer voor ons nieuwe huis. Ons huis is met vier maanden ongeveer klaar. Dan kunnen we verhuizen! Daar heb ik echt heel veel zin in. Vooral de styling en inrichting vind ik ontzettend leuk. Met name natuurlijk de kinderkamers ;-).

We willen alles zo strak mogelijk. Ik heb al een beetje bedacht wat we met de gang gaan doen. Ik wil graag een paar posters, op clipboards, in de gang ophangen. Wij laten alles spuiten met een korrel erin waardoor wij geen posters met washi-tape op kunnen hangen. Een alternatief is dus de clipboard. Aan deze clipboards kan je elke keer weer een nieuwe poster hangen. Wij hebben bijvoorbeeld ook de kerstposters van Printcandy. Het lijkt mij wel leuk om dan met kerst die posters aan de clipboards te hangen.

Wij zijn niet zo van de spreuken en romantische zinnetjes dus koos ik voor een medium poster met de tekst “Welcome”. Deze tekst kan je zelf intypen. Je kan dus zelf bepalen welke tekst je op welke poster wil hebben. Ook de kleur kan je kiezen. Ik koos voor een mint-kleurige poster met een wit hartje.

5-16-printcandy-welkom-huis-inrichting-styling-accessoires-naam-initialen-clipboard-clipboards-poster-posters-leuk-huis-gang-mint-zwart-wit-zelf-maken-ontwerpen-nanny-moeder-amsterdam-groot

Daarnaast wilde ik graag nog twee kleintjes. Ik koos voor zwart/witte postersOok deze posters kan je veranderen van teksten en kleuren. Ik deed op de ene poster de letters R en A. Met daaronder de namen, je raadt het vast al, “Richard & Annelon.

5-16-printcandy-welkom-huis-inrichting-styling-accessoires-naam-initialen-clipboard-clipboards-poster-posters-leuk-huis-gang-mint-zwart-wit-zelf-maken-ontwerpen-nanny-moeder-amsterdam-r-a

De andere poster ziet er hetzelfde uit maar dan met de letter N van uiteraard Nola.

5-16-printcandy-welkom-huis-inrichting-styling-accessoires-naam-initialen-clipboard-clipboards-poster-posters-leuk-huis-gang-mint-zwart-wit-zelf-maken-ontwerpen-nanny-moeder-amsterdam-n

Wanneer er ooit nog een kleine bij komt kan je er gewoon nog een clipboard en poster bij kopen. Ik wil waarschijnlijk de twee kleine posters links boven elkaar ophangen en rechts op een andere hoogte de medium poster. Ik weet het nog niet zeker maar dat lijkt mij leuk.

2016-04-28 10.55.38

  • Clipboard maat S is €12,50
  • Clipboard maat M is €17,50
  • Medium poster is €12,50
  • Small poster is €8,50

Tot nu toe wordt dit de enige decoratie in onze gang. Daarnaast hangt er een kinderkapstokje en kapstok voor volwassenen.

-X-

Annelon

 

Leave a Response