Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerInterieurReviews

Review: Frakkz kinderkapstok met naam

Al eerder schreef ik een artikel over een kinderkapstok van Frakkz. Dit is een kinderkapstok met naam. Je kan zelf aangeven welke kleur hout je wil, hoeveel haken, welke haken, met welke naam en welk lettertype. Wij kozen voor deze.

SAMSUNG CSC

Heel blij zijn wij met deze kapstok. Hij staat heel mooi bij ons interieur en hij hangt strak aan de muur. Nu wij in verwachting zijn van ons tweede kindje willen wij graag een tweede kapstok. Zelf vind ik het een beetje gek als wij een kapstok hebben waar alleen Nola op staat. Wij weten al hoe hij gaat heten dus hebben een nieuwe extra kapstok gekregen van Frakkz. Dit keer wilde wij wel een kleinere. Nog een kapstok met vier haken is wat overdreven. Wij kozen voor een kleinere plank met twee haken. De rest van de kapstok ziet er hetzelfde uit alleen dan met de naam ….

De grote kinderkapstok waar Nola op staat is €59,95 maar de kleine met twee haken voor de baby is €39,95. Valt mee voor zo een mooie kinderkapstok met veel ophangmogelijkheden.

Naast deze kapstokken heb je van dit merk Frakkz nog meer verschillende soorten en maten. Ze hebben bijvoorbeeld ook letterkapstokken. Super leuk Sinterklaas of Kerst cadeau is dat! Je kan hier namelijk een heel woord of een hele naam van maken of gewoon voor elk kind eentje met alleen de voorletter.

letterkapstok-jas-en-tas-vrijstaand

 

Deze letterkapstok is maar €7,95. Dat vind ik echt niet veel. Leuk voor in de schoen, in de zak of onder de kerstboom. Als kraamcadeau ook een aanrader! :-)

-X-

Annelon

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

 

Tags : interieur

Leave a Response