Please assign a menu to the primary menu location under menu

InformatieOngecategoriseerdReviews

Top 5 van kinderwagens die ik gebruikt heb en fijn vind

12-15-babyjungle-babyzaak-babyspeciaalzaak-baby-kinderen-showroom-webshop-winkel-babykamer-kinderwagens-joolz-bugaboo-ervaringen-kruipen-300x200In mijn nannycarierre en als moeder heb ik al veel kinderwagens mogen gebruiken. Kinderwagens vond en vind ik nog steeds erg interessant. Een kinderwagen vind ik belangrijk wanneer je veel buitenshuis bent. Wij nemen de kinderwagen overal mee naartoe. Hij is nooit overbodig. Als je op visite bent en er zijn geen kinderstoelen dan kan je je kindje in de kinderwagen bij de tafel zetten, wanneer jullie spontaan gaan wandelen hebben jullie in ieder geval de wagen mee en laat je de ander zonder kids ook zien dat je nog flexibel bent. Ook doet Nola nog weleens een dutje in de kinderwagen. De kinderwagens bestel ik altijd bij Babyjungle (Haha ja altijd, Nola is pas 1 jaar en ik heb al drie kinderwagens gehad). Ik gun het onafhankelijke zaken net iets meer dan bijvoorbeeld een Prenatal. Ik heb met Babyjungle ook gewoon leuk contact en ik kan ze altijd bellen als er iets mis is met de kinderwagen is. Nou hier lees je mijn top 5 van kinderwagens.

1-16-babyzen-yoyo-vliegtuig-compact-kleine-kinderwagen-handig-praktisch-mooi-designNummer vijf is de Babyzen classic en de Babyzen yoyo. Deze verdiend zeker een plekje in mijn top 5. Dit omdat het een goed ontworpen kinderwagen is. Hij staat er bekend om dat hij zo klein in te klappen is dat je de kinderwagen als handbagage mee kan nemen. Daarom vind ik hem heel goed ontworpen. De Babyzen kan je in meerdere kleuren kopen. In felle kleurtjes maar ook in wat rustigere neutrale kleuren. Hij is erg makkelijk in gebruik. Hij heeft luchtbanden, dat vind ik een groot pluspunt. Als je veel op reis bent is dit echt een aanrader. Met de reiswieg is deze kinderwagen €999,-.

7-15-phil-and-teds-promenade-kid-sit-drie-kinderen-kinderwagen-reiswieg-baby-peuter-twee-duowagen-duo-achter-elkaar-featured-750x346Op nummer vier staat de Phil and Teds. Zelf heb ik de Phil and Teds Promenade intensief gebruikt. De Promenade vind ik de meest mooie variant van Phil and Teds. Je hebt ook nog een Runnervariant en de Vibe en Verve. Ik zie de Phil and Teds als een budget- en praktische kinderwagen. Hij is dus niet heel duur. Bij de Phil and Teds Promenade vond ik het fijn dat je het bovenste zitje ook naar je toe kan draaien, je kan het bovenste kindje dan zien. Dit kan bij de andere kinderwagens van Phil and Teds niet. Wel kan daar een reiswieg of autostoeltje op. De zitjes kan je veranderen in reiswiegen terwijl je onderweg bent door twee klipjes los te klikken. In de reiswieg van de Promenade kan een kindje liggen tot ongeveer 9 tot 12 maanden. Het enige wat jammer is, is dat er geen luchtbanden onder zitten, maar deze kan je bestellen bij Babyjungle. Hier zie je een uitgebreid blog over de Phil and Teds Promenade.

De Phil and Teds Promenade duo, dus met alle zitjes, is €758,-.

1-16-babyzen-yoyo-vliegtuig-compact-kleine-kinderwagen-handig-praktisch-mooi-design-bugaboo-cameleon-nanny-annelon-moederOp nummer drie staat de Bugaboo Cameleon. Dit is een veel verkochte kinderwagen door vooral het mooie design. Je hebt ook wel erg mooie designs. Hij is makkelijk in en uit te klappen en makkelijk te besturen. De reiswieg en het zitje hebben een zachte stijlbeugel. Jammer dat je deze niet aan één kant open kan maken, je moet de hele beugel er af halen. De boodschappenmand is ongeveer net zo groot als de Joolz day, gemiddeld dus. Wat leuk is, is dat er veel webshops zijn die leuke accessoires verkopen die op de Bugaboo passen zoals een nieuwe kap of een hoes om de stijlbeugel. Wat handig is is dat je de duwstang naar de andere kant kan klappen zonder het kindje uit de wagen te moeten halen. Als je bijvoorbeeld aan een tafeltje op een terrasje zit dan kan je de stang de andere kant op klappen zodat je je kindje goed aan de tafel kan schuiven. De Bugaboo heeft stevige luchtbanden. Wat ik een nadeel vind van de Bugaboo is dat hij erg laag is. Ik ben vrij lang dus ik vind het fijn als het zitje en de reiswieg op de kinderwagen hoog staan zodat ik niet te ver hoef te bukken.

De Bugaboo Cameleon is rond de €1050,-. Het ligt aan de kleur hoeveel je er voor betaald.

Model-DayNummer twee is de Joolz Day. Ik ben echt een Joolz fan. Deze Joolz heeft een mooi design. Je kan de Joolz heel makkelijk in en uit klappen en met één vinger kan je de wagen besturen. Het is een compacte kinderwagen en op tafelhoogte. Dit vind ik altijd erg belangrijk aangezien wij het wel gezellig vinden om ergens een drankje te drinken. Zo kan Nola er gezellig bij zitten. De stijlbeugel van het zitje en de reiswieg kan je aan één kant open klappen, dit is handig want dan hoef je niet de hele beugel er eerst af te halen. Wel heeft de Joolz day een vrij kleine opbergmand, maar je kan er een boodschappennet bij bestellen. De Joolz heeft stevige luchtbanden.

De Joolz Day is met reiswieg en zitje €999,-, bij Babyjungle trouwens met een gratis voetenzak erbij.

12-15-joolz-geo-donkerblauw-duo-nanny-tweeling-moeder-amsterdam-handig-baby-peuter-kinderwagen-duowagen-tandem-kap-300x169Op nummer één staat natuurlijk de Joolz Geo. Deze kinderwagen hebben we nu. De voordelen die je bij de Joolz day leest zijn ook de voordelen van de Joolz Geo, maar deze heeft nog meer voordelen. De Joolz Geo kan voor één of twee kindjes. Hij heeft een grote boodschappenmand en heeft een grote tas voor aan de zijkant. Door de bekleding van de Joolz kan je de regen zo van de kinderwagen af vegen, het water trekt niet in het stof. Hij rijdt ontzettend fijn, je kan hem met één vinger besturen net als de Joolz day. De Joolz Geo is wel erg duur maar goed dan heb je ook wel wat.
Hier zie je een uitgebreid blog over de Joolz Geo!

De Joolz Geo twin, met twee zitjes en twee reiswiegen er op is €1399,-. Je kan hem ook kopen met twee zitjes en één reiwieg (voor peuter en baby) dan is hij €1249,- en de Joolz Geo voor één kindje is €1049,-.

Al deze kinderwagens zijn er in veel verschillende kleuren en edities, vormen en mat. Haha je word er echt gek van als je het ziet en hoort. Bij bijna elke kinderwagen hebben ze limited editions. Dit betekend dat er weinig andere mee lopen. Succes met het kopen van een kinderwagen! Misschien heb je wel wat aan deze top vijf en aan mijn artikelen over de Phil and Teds en Joolz Geo.

-X-

Annelon

Leave a Response