Please assign a menu to the primary menu location under menu

BabykamerInterieurReviews

Review: Pakket Kiddy Colors

Marijke heeft een leuk pakket ontvangen van Kiddy Colors. Zie hier wat in dit pakket zat en hoe het babykamertje er uit ziet. :-)

Hoera, ik ben zwanger!  Wij kijken enorm naar onze 1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-4kleine uit. Na een paar maanden zwanger zijn, begint het te kriebelen om leuke spulletjes te verzamelen en de baby kamer langzaam in te gaan richten. Via Kiddy Colors hebben wij erg leuke accessoires voor de baby kamer ontvangen.

Het fijne van dit merk is dat je via hun site www.kiddycolors.com overzichtelijk per doelgroep accesoires kan bekijken en bestellen. En je hebt de keuze uit meerdere kleurencombinaties, wat erg handig is voor de gewenste aankleding van de babykamer en de eventuele voorkeur in kleur voor een jongen of een meisje.

Wat ik zelf erg fijn en goed vind, is dat Kiddy Colors vrouwen in Thailand betrekt bij hun project. De voorwerpen worden gemaakt door vrouwen in Thailand die vaak nauwelijks arbeidskansen krijgen en geeft hen hiermee een kans om een eerlijk loon te verdienen en onder goede omstandigheden te werken. Daarnaast zorgt Kiddy Colors ervoor dat het schoolgeld van hun kinderen betaald wordt, zodat ze naar school kunnen. 10% van het bestelbedrag gaat overigens ook nog naar andere goede doelen in Thailand. Kiddy Colors werkt zelf vanuit Chiang Mai, waardoor ze er zeker van zijn dat het geld ook op de plaats van bestemming komt. Dat vind ik zelf altijd een fijn idee. Maar nu de producten zelf. Toen ik het pakketje per post ontving en opende, zat er een persoonlijk kaartje van Kiddy Colors bij en zat alles goed en netjes per voorwerp ingepakt. Daaraan kan je zien dat ze met zorg en aandacht werken.

Bij het uitpakken was ik meteen verrast door de mooie kleuren, welke overeenkomen met de foto’s op hun site. Vaak valt dit namelijk tegen als je producten via een site echt in handen hebt. Ook het materiaal voelt erg fijn aan en is netjes afgewerkt.1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-6

De inhoud van het pakket bestaat uit:

Mobiel sterren naturel- donkerblauw
Ik heb het meteen boven het wiegje gehangen
en ben blij met het resultaat. De afmetingen vind ik precies goed. Het is zichtbaar maar niet té opvallend. Het maakt het wiegje en de kamer echt mooi verzorgd. En ik vind sterren boven een wiegje een mooi symbool voor het slapen gaan.

Kasthanger olifant zwart-grijs-geel1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-44
Het is eigenlijk een kasthanger, maar je kan het natuurlijk overal aan hangen. Zelf heb ik het aan de lamp gehangen, omdat ik het erg vrolijk vind staan. Het olifantje zorgt voor een lieve en vrolijke uitstraling in de kamer.

Stoere slinger sterren naturel- donkerblauw
Ik heb voor dezezelfde kleur als het mobiel gekozen, omdat ik dat mooi vind staan.

Zo komen de kleuren mooi terug in verschillende1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-5
voorwerpen. Met de slinger kan je eigenlijk alle kanten op. Je kan hem voor het raam hangen, aan de muur (nadeel is wel dat je een haakje moet hebben of een spijker in de muur moet slaan), aan de kast of op een andere plek. Ik zelf vind de lengte precies goed, het past leuk in een hoekje of kan ergens onder gehangen worden. En het is wel groot genoeg om ook echt op te vallen. Het staat erg vrolijk en ik vind sterretjes mooi in de babykamer staan. Ook komen de sterretjes nu op twee plaatsen terug, wat een mooi geheel schept. Door de blauwe kleur die nu wat aanweziger is door beide accessoires vind ik het zelf steeds meer op een jongenskamer lijken. Wat goed uitkomst want wij verwachten ook een jongetje. Maar je kan ze in allerlei kleuren bestellen, dat is fijn.

Setje mandjes grijs1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-55
Eigenlijk vind ik de kleur meer
blauw/groen/grijs. Maar dat komt goed uit want dat staat erg mooi in de kamer. Maar als je echt uitgaat van grijs, dan is het misschien een nadeel. Het formaat vind ik precies goed. Ze passen goed op een plankje, in een hoekje of op een kastje en maken het gelijk een vrolijk en verzorgd opberhoekje. De mandjes zijn groot genoeg om bijvoorbeeld sokjes, tubetjes of andere spulletjes in te doen. Voor echte opbergruimte zou ik voor een groter voorwerp kiezen.

Kasthanger draakje-krokodil 1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-88lichtblauw
Deze accessoire kon ik niet meer op de site terugvinden en is waarschijnlijk niet te bestellen. Wel erg leuk om als extraatje bij de bestelling te ontvangen!
Het is kleiner dan de kasthanger olifant en er zit een belletje aan, wat ik erg leuk vind. Je kan het aan een kastdeur hangen, dan rinkelt het een beetje als je de kast open doet. Maar je kan er eigenlijk ook weer alle kanten mee op. Het is ook leuk voor boven de commode, dan kan je er even mee rinkelen en spelen als je aan het verschonen bent.

Na alle accessoires opgehangen te hebben,1-16-babykamer-accessoires-leuk-nanny-moeder-annelon-kiddy-colors-thailand-goed-doel-handgemaakt-mooi-jongen-meisje-unisex-10
ben ik blij verrast dat een paar kleine, leuke, en aanwezige voorwerpen al voor een vrolijk en verzorgd effect in de baby kamer zorgt. Ik vind de kamer persoonlijk nu meer echt ‘af’ en word er blij van. Welkom lieve baby.

Echt een super leuk pakket. Als ik nu een babykamer in zou moeten richten dan had ik ook zeker dit soort dingetjes uit gekozen. Deze kleuren zijn neutraal dus kunnen voor een meisje en jongen. Ik ben zelf ook altijd erg fan van dit soort mandjes en de kleuren die ze uit heeft gekozen.

De mandjes zijn €13,95 , de kasthangers zijn €9,95 , de stoere slingers zijn €18,95 en de leuke mobielen zijn €28,95. Het lichtblauwe krokodilletje heeft ze als extra cadeautje gekregen! :-)

Bij Kiddy Colors hebben ze nog veel meer leuke producten zoals naamslingers en rammelaars. Leuk om er een hele set van te hebben net zoals Marijke. Als je net als Marijke kiest voor unisex kleuren dan kan je het eventueel ook nog gebruiken voor een tweede kindje. Even een praktische tip ;-).

-X-

Annelon

 

 

 

 

Leave a Response