Please assign a menu to the primary menu location under menu

KnutselenSpeelgoed

Review: SES my first, Color ball

Vorige week ontvingen wij van SESSAMSUNG CSC
creative de Color ball
. Deze herkende ik meteen van vroeger. Zo leuk! Echt nostalgie.

Nu heeft Nola er ook één. Nola begint nu net een beetje met kleuren, tekenen, verven en noem maar op. Dat vind ik echt super leuk, want ik houd van knutselen met kinderen. Zelf ben ik helemaal niet zo handig, maar de kinderen vinden het meestal fantastisch wat ik bedenk te knutselen en daar gaat het om.

Nola pakt meteen de color ball goed vast en bekijkt hem even. Die kleuren zijn natuurlijk super interessant, ook om even te proeven ;-). Ik zie meteen dat de bal niet 1-16-colorbal-kleur-bal-kleuren-baby-1-jaar-tekenen-knutselen-ses-creative-creatief-peuter-review-mama-moeder-nanny-blogafgeeft aan haar handjes. Natuurlijk wel als ze er met haar nageltjes over heen schraapt. Het is een soort van wasco.

Ze zit nog op de leeftijd dat ze het vijf minuten vol houdt maar met deze bal heb je dan na vijf minuten al wel een hele mooie tekening, omdat er hoe dan ook kleur op het blaadje komt. Met een potlood komt er alleen kleur op het blaadje wanneer je het potlood op de goede manier, met de goede kant onder, vast houdt.

Nola vindt het het leukste om met de bal op 1-16-colorbal-kleur-bal-kleuren-baby-1-jaar-tekenen-knutselen-ses-creative-creatief-peuter-review-mama-moeder-nanny-blog-zelfhet blaadje te tikken, hierdoor krijg je allemaal gekleurde spikkels op het blaadje. Soms gaat ze snel met de bal over het blaadje en staan er wat strepen.

Nou ik ben al trots dat er wat op het blaadje staat. Heel leuk!

Dit vind ik serieus een aanrader als cadeau voor een eerste verjaardag of om aan Sinterklaas te vragen. Deze SES Color ball is maar €4,95. Echt niet duur voor zoiets leuks.

Ow en je hebt ook de Aqua Colorball van SES reative. Lijkt mij ook super leuk. Met deze kan je in bad of in de douche tekenen. Wie weet ga ik die ook nog eens reviewen. De Aqua color ball is €5,75.

-X-

Annelon

Leave a Response