Please assign a menu to the primary menu location under menu

Houten speelgoedOnderwegReviewsSpeelgoed

Review: Nola op de Tiny Tot Kinderfeets

Nola kreeg van ons voor haar eerste verjaardag een Tiny Tot Kinderfeets. Nola kon er meteen goed op vooruit komen. Op sokken vindt ze het moeilijk want dan glijst ze elke keer weg.

Nola is nu onderhand één jaar en een maand en ze kan er steeds beter op vooruit. Dit filmpje is twee dagen geleden gemaakt dus dit is wat ze nu kan. Ze gaat wel heel langzaam vooruit. Haha zo een stomme ouwe bemoeial op straat vroeg “waar ga je eigenlijk naar toe?” waarop ik haar raar aan keek zo van hoe bedoel je, zegt ze “ja nou succes want ze komt nauwelijks vooruit, maar goed”.

imageMaar goed terug naar de Kinderfeets. Straks kan Nola steeds sneller vooruit en kunnen we op ten duur de twee zijwielen er af halen. Dan is het geen driewieler meer maar een normale loopfiets met twee wielen.

Een loopfiets met twee wielen is een goede oefening voor wanneer ze met de trapjes gaan fietsen. Ze hoeven dan nog nauwelijks met de zijwieltjes te fietsen doordat ze met de loopfiets al evenwicht hebben moeten houden. Ze moeten dan alleen nog wel leren trappen ;-).

Als je kindje langer wordt dan kan je het zadel makkelijk met een sleutel verstellen. Op het zadel zit een zacht kussentje wat mij lekker lijkt zitten voor de kleine.

imageDe Kinderfeets Tiny Tot is van Van Dijk toys. Je kan hem bestellen in het blauw, groen, roze en rood. Wij kozen voor rood omdat deze kleur ook voor jongens kan. Als wij dus ooit een jongetje krijgen dan kan hij ook op de fiets. De Kinderfeets Tiny Tot is €69,90. Ik vind dit een normale prijs voor zo een mooie fiets.

Ik vond het eerst jammer dat de fiets er niet in het zwart was, maar goed nu ik een rode heb ben ik wel blij dat ik geen zwarte heb :-). Kleur is toch wat vrolijker. Een perfect verjaardagscadeau vind ik, al kan je kindje van één er niet meteen hele stukken op fietsen, het is toch leuk voor als je kindje 1,5 jaar is.

-X-

Annelon

1 Comment

Leave a Response