Please assign a menu to the primary menu location under menu

Momenteel ben ik al een aantal weken lekker bezig met sporten. Daarnaast probeer ik gezond te eten. Allemaal om af te vallen en een gezondere levensstijl te creëren.

Eerder probeerde ik al af te vallen, maar ging dat op mijn eigen manier heel moeizaam en een dieet volgen ben ik niet zo goed in. Zelf afvallen ging moeizaam, omdat ik heel eentonig ging eten. Elke dag twee crackers met rookvlees, ‘s middags een avocado etc. Dat verveeld en je krijgt niet alle vitamines binnen die je nodig hebt. Ook krijg je niet de vitamines binnen die je nodig hebt om je voeding te verbranden. Al met al, dat ging moeizaam, raakte daardoor gedemotiveerd en ging weer snoepen.

‘s ochtends probeer ik geen brood te eten, maar yoghurt of crackers heb ik niet altijd zin in. Ik eet niet zo goed ‘s ochtends.

Ik ben altijd al nieuwsgierig naar shakes van verschillende merken. Ik heb eerder eens Herbalife gedaan, maar dat was niet te doen. Veeeel te duur en je kon maar moeilijk aan de producten komen. Je zat aan vanalles vast. Op social media kom ik vaak reclame tegen over producten waarmee je dan heel erg veel af zal gaan vallen. Je hebt zelfs speciale Facebookpagina’s, van “afvalproducten” zoals pillen, die foto’s posten van mensen hoe ze voor en na het gebruik van het afslankmiddel er uit zagen. Dit zijn alleen geen foto’s van mensen die dat product hebben gebruikt, maar gewoon willekeurig van Facebookpagina’s af zijn geplukt. Trap er niet in!

Een paar weken geleden ontdekte ik Nutribites. Dit is een shake dat veel Whey-eiwitten bevat. Verschillende onderzoeken wijzen er op dat whey-eiwitten goede ingredïenten zijn om af te vallen. Bij Nutribites is het contact met de “coach” heel laagdrempelig en vrijblijvend. Je kan zo nu en dan eens een mail sturen, bellen skypen en zelf naar het kantoor komen, maar ze dringen niet aan. Je kan ook gewoon de potten bestellen zonder in contact te komen met de coach. Ik doe het het liefst alleen en wanneer ik eens wil weten waar ik het poeder mee kan mengen of iets dan vraag ik dat per mail.

Ik ben altijd zo bang dat zo een shake helemaal niet zo lekker is, maar ik dacht ik probeer het gewoon. Ik meng zelf de shake met melk. 300-350 ml melk en een maatschep van het poeder. Je kan het ook mengen met water, amandelmelk etc. Dat zal wel gezonder zijn, maar voor nu meng ik het dus met melk. Ik doe er daarnaast het liefst banaan bij. Twee bananen zelfs. Dat is mijn ontbijt. ‘s middags neem ik de shake met een ander fruitsoort zoals peer. Ik moet nog een beetje experimenteren met andere fruitsoorten en misschien straks ook groente. Het is best lekker. Nola vind het ook erg lekker ruiken en wil eigenlijk ook wel haha, maar ik geef haar dan drinkyoghurt.

Op de website van Nutribites staan allemaal gezonde recepten die je eventueel kan combineren met de shakes.

Ik ben erg blij met deze shakes, want op de een of andere manier voelt het goed en ik krijg er naar mijn idee al veel energie van. Over een paar weken ga ik jullie laten weten wat het resultaat is. Hoeveel zal ik behalen in een maand? Ze zeggen dat je binnen een maand ongeveer tussen de 5 en 8,5 kilo af zal vallen. Dit is natuurlijk door de shakes te nemen in combinatie met een gezonde levensstijl!

Ik heb een hekel aan de vele reclame’s over afvalproducten en zal dus ook niet zomaar een merk van afvalproducten promoten, maar ik heb deze goed getest en ben er blij mee dus deel ik graag mijn ervaring en sponsor ik Nutribites.

Ik vind de shake lekker, zit lekker in mijn vel en krijg er energie van. De shakes zijn ook niet zo heel duur. Een pot is €39 euro en twee potten zijn €69,-. Ik zou eerst één pot proberen en als het bevalt kan je er twee bestellen. Bij je eerste bestelling krijg je een shakebeker.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response