Please assign a menu to the primary menu location under menu

BeautyLippen

Review L’Occitane Solidarity Balm

In het ziekenhuis is de lucht altijd erg droog dus is de tip om een lippenbalsem mee te nemen. Ik had net de nieuwe lippenbalsem van L’Occitane gekregen dus die kon ik meteen gebruiken tijdens mijn ziekenhuisopname na de bevalling van Liam. Het is de L´occitane Solidarity Balm.

Ik ben altijd erg gevoelig voor de verpakking van een lippenbalsem. Deze ziet er super leuk uit. Een roze blikje die je open kan draaien. Hierin zit de balsem. Het is een harde balsem waar je met je vingers overheen moet wrijven en hem vervolgens op je lippen moet smeren. Nola en ik maken de foto´s tijdens de kraamweek. Gezellig samen op de bank terwijl Liam slaapt.

Het is een Sheabutter Violette Balm. Hij is dus gemaakt van onder andere sheabutter en ruikt naar violette. Een heerlijke geur is het. Het is een zoete geur maar niet te zoet. Heerlijk, echt wat voor mij. Op de lippen is hij niet al te vet. Het geeft een zacht gevoel. Ik ruik nu de hele tijd aan mijn eigen lippen, dat ziet er niet al te charmant uit ;-).

Wanneer je deze balsem koopt, steun je een goed doel. 100% van de winst van deze balsem wordt geïnvesteerd om projecten te financieren die vrouwelijk leiderschap over de hele wereld ondersteunen en samenwerken met de L´Occitane foundation. De L´Occitane foundation zet zich in voor de economische emancipatie van vrouwen in Burkina Faso en ondersteunen projecten die zich inzetten voor vrouwelijk ondernemerschap en geletterdheid.

De L´Occitane Solidarity Balm is €5,-. Ik vind dat een normale prijs voor zo een lekkere en mooie balsem.

-X-

Annelon

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : lippenbalsem

Leave a Response