Please assign a menu to the primary menu location under menu

BeautyLichaamsverzorgingLippen

Review: EOS producten

Wij ontvingen een heerlijk pakketje. Een pakketje met producten van EOS “Evolution Of Smooth”. Op een zaterdagmiddag gaan ik en Nola maar eens kijken wat er in het pakket zit. Nola is een echt meisje en houdt van dit soort dingen.

De producten van EOS zijn dan ook heel kleurrijk. In het pakket zitten vijf lippenbalsems. Een blauwe, mintkleurige, lichtroze, rode en bordeauxrode. Ook zit er een bodylotion en handcrème bij. Deze hebben, net als de lippenbalsems, een unieke vorm.

De lippenbalsems hebben de vorm van een ei. Je draait ze in het midden open waar vervolgens ook een ronde balsem in zit.

De mintkleurige ruikt heerlijk naar mint, de roze naar aardbei, de bordeaux rode naar framboos, de lichtblauwe naar blauwe bessen en de rode naar zoet gemengd fruit. Bij de mintkleurige en rode had ik dat al geroken, maar de andere kon ik niet echt plaatsen. Dat komt omdat daar meerder fruitsoorten door elkaar zitten. Ze ruiken allemaal heel lekker. De een wat zoeter dan de ander. De mintkleurige vind ik zelf het lekkerste.

Samen met Nola ben ik aan de lipbalms gaan ruiken. Ik zelf heb getest hoe fijn ze zijn op je lippen. Ik vind ze erg fijn en gebruik hem vaak. Je kan hem alleen niet makkelijk in je broekzak kwijt ;-). Ik heb lipbalms over het algemeen meestal gewoon in mijn tas zitten. Ze zijn in je volle tas makkelijk terug te vinden doordat hij een ronde vorm heeft. Mijn tassen puilen altijd uit met vanalles waaronder spenen, rozijntjes, liga’s en luiers.

De EOS lipbalms zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Ik zou deze lipbalm geven aan kinderen vanaf een jaar of vier. Het eerste wat Nola van twee deed was gooien en daarna heel erg hard lachen:-P. Boef is het. Ik had niet anders verwacht hoor ze is pas twee jaar. Ook deed ze het op haar lippen, maar heel erg vaak. Het is haar nog moeilijk uit te leggen hoe ze deze moet gebruiken. Ze mag nu af en toe wat van mijn EOS lipbalm op haar lippen smeren. Vindt ze heel leuk en ze vindt ze heel lekker ruiken.

In het pakket zat ook een handcreme en een bodylotion. Deze ruiken ook heerlijk. Zoet maar toch niet te zoet. Ook deze flacons hebben een aparte vorm en design.

De bodylotion smeert lekker uit. Dat is altijd fijn. Ik houd er niet zo van als de vloeistof hard is waardoor je hem moeilijk uit smeert.

De handcrème heeft een grappige flacon. Hij is plat, hierdoor knijp je het wel heel makkelijk op je hand. Dat hij plat is, is ook super praktisch in mijn luiertas. Hij is plaat waardoor hij in alle vakjes past. Ook in mijn broekzak.

Al deze producten van EOS zijn fijn en ruiken lekker. Sommige vind ik zelf iets te zoet, maar dat verschilt voor ieder ander. Ik ben er blij mee. Elke dag weer een andere EOS lipbalm mee voor onderweg :-).

Een EOS Lipbalm is €5,95. Ik vind dit niet duur. Heel leuk om in huis te hebben en als cadeau! De bodylotion is €7,95. Leuk om cadeau te doen in combinatie met een lekkere lipbalm of de handcrème van €5,95.

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

 

Leave a Response