Please assign a menu to the primary menu location under menu

EOS, het merk dat over de hele wereld bekend staat om haar eivormige lippenbalsems heeft een nieuwe lijn genaamd “Shimmer”. De lijn bestaat uit twee soorten lippenbalsems die de juiste verzorging bieden en je lippen laten glanzen namelijk Sheer Pink & Pearl. Vandaag laten we je de Pearl variant zien.

Hierboven gaf ik al aan dat er 2 verschillende varianten zijn namelijk Pink & Pearl. Ze zijn te herkennen aan de matzwarte verpakking met op de bovenkant een versiering in de kleur roze of parelmoer. Door deze nieuwe uitstraling onderscheidt de nieuwe collectie zich, want de reguliere lippenbalsems bevatten één kleur die kenmerkend is voor een bepaalde ‘geur / smaak’.

Aan de binnenkant vinden we de lippenbalsem zoals we die gewend zijn. Alleen bij deze nieuwe collectie zie je direct de parelmoerglans. De geur van de lippenbalsem is vanille, vaak kan ik dit als storend ervaren omdat het te sterk ruikt, maar bij deze lippenbalsem is dat niet het geval.

De nieuwe collectie geeft je lippen een rijke verzorging, behoudt de natuurlijke vochtbalans en heeft een glossy finish. De micadeeltjes zorgen voor een natuurlijke glans en de sheaboter, jojoba olie en vitamine E zorgen voor de fijne verzorging. EOS staat bekend om de 100% natuurlijke lipverzorging zonder minerale oliën en parabenen.

De nieuwe collectie bestaat uit 2 soorten:
Pearl – een zachte, glanzende nude kleur
Sheer Pink – een prachtige, subtiele rosékleur

Mijn mening
Dit is een product waar ik echt blij mee ben. Ik heb al vaker EOS producten gebruikt en ik blijf fan van de verpakkingen en de werkingen van de lippenbalsems. Het perfecte aan deze lippenbalsem is dat hij niet alleen verzorgend is maar ook je lippen mooi laat glanzen, hierdoor neem ik hem eerder mee naar een feestje.

Ook gebruik ik hem af en toe als highlighter als ik geen foundation of poeder op heb. Het laat je namelijk net iets meer stralen, handig voor onverwachte foto’s.

Liefs,

Sofie Roskam

Tags : beauty

Leave a Response