Please assign a menu to the primary menu location under menu

Het is weer zover! Ik ben al Nola haar verjaardag aan het voorbereiden. Het eerst wat je doet voor een verjaardag is het uitnodigen van de gasten ;-). Op een zaterdag komt de familie en de zondag de minigasten met ouders.

Larissa Loman heeft voor ons een ontworpen. Elk jaar maak ik gebruik van zo een poster voor Nola en Liam. Van deze poster maak ik uiteraard een poster, een foto-album, achtergrond voor op de tv, gebruik ik de kleuren in de verlichting en maak ik de uitnodigingen. Dit keer heb ik de uitnodigingen laten drukken bij het Kaartenhuis.

Toen ze één jaar werd

Toen ze twee jaar werd

 

Toen ze drie jaar werd

Nu ze vier jaar wordt

De eerste drie posters zijn door andere gemaakt, maar deze laatste dus door Larissa Loman. Met dit ontwerp maak ik dus ook de uitnodigingen voor Nola haar verjaardag.

Je kan via het Kaartenhuis de uitnodigingen direct naar de gasten versturen of naar jezelf en ze vervolgens zelf versturen vanuit huis. Wij kozen voor dat tweede. Zo kon ik wat langer nadenken over wie ik nog uit moest gaan nodigen. Je vergeet altijd wel iemand ;-).

Omdat we het in twee dagen vieren ontwierpen we twee soorten uitnodigingen (verschillende tekst) en bestelde we van elk soort uitnodiging 10 stuks. Bij deze kaarten ontvang je ook enveloppen. 10 kaarten kosten €15,50 zonder postzegels.

Elk jaar krijgen we eigenlijk leuke reacties op de uitnodigingen. Zo ook dit jaar. Ik zie ze regelmatig bij mensen na een paar maanden nog steeds op het prikbord hangen.

De service en kwaliteit van het Kaartenhuis is super. Ik ontwierp ze en de volgende dag had ik ze meteen in huis. Kaartenhuis heeft een heel fijn systeem om de kaartjes in te ontwerpen en bestellen. Zelf zit ik vaker op mijn telefoon met dit soort dingen dan op de computer, omdat ik de foto’s die ik wil gaan gebruiken op mijn telefoon heb staan. Daar waar je kan ontwerpen kan je foto’s en afbeeldingen uploaden, maar ze hebben ook standaard afbeeldingen die je kan gebruiken. Normaal klik ik altijd maar een lettertype aan en maakte ik nooit heel bewust een keuze. Ik was vaak van de standaard lettertypes, maar ik kwam nu een hele leuke tegen. Die leuke zie je op de onderste kaart.

We hebben twee kaartjes ontworpen, omdat we de verjaardag in twee dagen vieren. De tweede dag is met heel veel kindjes en die hebben ook de leukste kaart zoals je ziet ;-). Die andere is iets saaier; die heb ik als eerste ontworpen.

Naast deze uitnodigingen kan je bij het Kaartenhuis ook mooie trouwkaarten, kerstkaarten, verjaardagskaarten enzovoort bestellen. Het is gewoon fijn dat je de kaarten in een makkelijk en fijn systeem kan personaliseren; zowel de voor- als binnenkant. Dat je ze zo snel in huis hebt is ook heel fijn.

Kaarten bestellen bij het Kaartenhuis is dus echt een aanrader. Betaalbaar en goede service.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response