Please assign a menu to the primary menu location under menu

FeestjesReviews

Review: Poster van Something Ilse

Voor Nola haar eerste verjaardag heb ik een SAMSUNG CSC
verjaardagskrijtbord
laten maken. Een poster die er uit ziet als een krijtbord. Ik kwam uit op de website van Something Ilse. Via de mail heb ik haar foto’s toegestuurd en heb ik een vragenlijst ingevuld. Hoeveel tandjes, leuke weetjes, waar ze graag mee speelt, wat haar lievelingseten is en ga zo maar door

Zij heeft binnen drie werkdagen een leuke poster voor Nola gemaakt. Als ik nog iets aangepast wilde hebben dan kon ik dat nog bij haar aangeven. Ze had zeven tandjes toenIlse aan de poster begon, maar de dag voordat ze mij de poster verstuurde zag ik dat er nog een tandje bij was SAMSUNG CSCgekomen. Haha en na de poster in huis te hebben zag ik haar negende tandje. Maar goed dat maakt niks uit.

Ik verstuurde een foto van Nola zelf. Toevallig had ik nog een leuke, vrij recente, foto van Nola met een ballon. Ook verstuurde ik haar een foto van haar lievelingsknuffel.

Ik heb de poster digitaal ontvangen en daarna bij Fotofabriek af laten drukken als poster op A3 formaat.

SAMSUNG CSCToen ik de poster ontving heb ik hem in een lijst gedaan en opgehangen voor vanaf haar verjaardag tot haar echte verjaardagsfeestje, daarna gaat de poster naar haar slaapkamer.

Wij zijn heel blij met het resultaat. De Nola 1 jaarposter kan je al vanaf €25,- laten ontwerpen door Ilse. Daarna kan je, bij bijvoorbeeld Fotofabriek, de poster voor €7,95 laten afdrukken en verzenden. Ik vind dat echt niet veel geld voor het ontwerpen van een krijtbord poster.

Ik heb uiteindelijk de afbeelding voor de poster voor nog veel meer dingen gebruikt. De poster heb ik verwerkt in haar traktatie, je kan de poster ook als “foto”uploaden voor een taart bij bijvoorbeeld Hema. Ik heb dat al eens geprobeerd. Je zou er zelfs uitnodigingen van kunnen maken. Deze druk je ook makkelijk af bij Fotofabriek.

Wij zijn er heel blij mee en de poster gaat mooi shinen aan de muur tijdens Nola haar verjaardagsfeestje zondag.

-X-

Annelon

Leave a Response