Please assign a menu to the primary menu location under menu

8 december 2015 werd Nola 1 jaar! SAMSUNG CSCGisteren 12 december vierde we Nola haar verjaardagsfeestje. Het was een super leuk feestje en het liep precies zo zoals ik in gedachte had.

Krijtbord slingers en drop
Ik had de uitnodigingen gemaakt en bij Something Ilse een poster laten maken. Deze zagen er beide uit als een krijtbord.SAMSUNG CSC Toen bedacht ik om verder te gaan met het krijtbord thema. Bij de Hema vond ik leuke krijtbordslingers en daarnaast kocht ik de Venco drop krijtjes.

SAMSUNG CSCVersiering
Bij de Hema zag ik ook de roze pompoms. In het krijtbord thema is alles zo zwart/wit, dus bedacht ik om ook nog wat roze toe te voegen aan de SAMSUNG CSCversiering.

Zo had ik ook roze ballonnen van de Dam Feestwinkel op de Middenweg in Amsterdam en witte confetti ballonnen.

SAMSUNG CSCDe grote taart
De grote taart met de foto van Nola er op heb ik besteld bij de Hema. Helaas was deze wel een beetje kapot. Jammer, maar niemand heeft er eigenlijk wat van gezegd. In deze taart hadden we een zilveren ballon nummer 1 gestoken. Deze ballon was van House of products.

FotowandSAMSUNG CSC
Ook had ik een rij met foto’s gemaakt op volgorde van geboorte tot 1 jaar. Deze heb ik af laten drukken bij de Hema. Dit was maar €7,50 voor 20 foto’s.

Meeneemzakje
Ook heb ik 20 foto’s af laten drukken om na het feestje SAMSUNG CSCmee te geven aan de visite. Ik heb deze in leuke zakjes van de Hema gedaan en er acht Venco drop krijtjes in gedaan. Voor de kinderen heb ik bij de Action doosjes stickers
gehaald. Voor de jongens auto’s en de meisjes cupcake’s. De velletjes die in de doosjes zaten heb ik ook in zakjes gedaan van de Hema en heb ik daar chocolade bij in gedaan in de vorm van potloden/wasco/pennen. Deze waren nog over van Sinterklaas dus die zullen ze niet heel het jaar door verkopen bij de Hema. Je kan er natuurlijk ook iets anders lekkers in doen. Iedereen vond het erg leuk om dit mee te krijgen.

Kleding
Nola had een leuk shirtje aan van Lookin Fridays. Op dit shirtje staat “I am one”. Dit shirtje kan ze dus nog het hele jaar dragen ;-). Daarnaast had ze nog een leuke feestkroon op van Suussies.

Nola haar suikervrije verjaardagstaartSAMSUNG CSC
Voor Nola had ik een verantwoord gezond taartje zonder suiker gemaakt. Van de week had ze al een paar hapjes appeltaart gehad dus het is niet dat ik er heel erg tegen ben, maar een taartje vol suiker te geven was niet mijn voorkeur. Ik heb een berencake gemaakt, heel makkelijk.

 • 2 bananenSAMSUNG CSC
 • 2 eieren
 • 2 tl vanillepoeder
 • 1 tl wijnsteenbakpoeder
 • 100 gram havermout
 • 2 tl kaneel
 • Snufje zout
 • Handje rozijnen

Verwarm de overn voor op 180 graden. SAMSUNG CSCAlle ingrediënten, behalve de rozijnen, doe je bij elkaar in een blender. Wanneer je dan een glad beslag hebt doe je een handje rozijnen er bij (bepaal zelf hoeveel) en roer je er goed door. Vervolgens doe je dit in een leuke bakvorm zoals deze beer:-). Je doet hem ongeveer 25 minuten in de oven. Af en toe moet je even kijken. Dit recept heb ik bedacht met wat inspiratie van Rens Kroes en Susan van Sustainable you.

Nola en haar vriendje Eero vonden de taart super lekker.

De dagSAMSUNG CSC
Van 10 uur tot 12 uur hadden we een beetje visite en van 14:00 tot 17:00 uur hadden we een hele hoop visite. Nola heeft van 12:00 tot 14:00 uur nog lekker twee uurtjes geslapen en wij even gerelaxed en alles weer even netjes gemaakt. Heerlijk was dat. Richard moest ook nog even de taart ophalen bij de Hema.

De visite was er rond 14:15 uur. Om 15:00 uur was iedereen er en hebben we het kaarsje uitgeblazen. Precies zoals ik bedacht had:

 • Was iedereen aanwezigSAMSUNG CSC
 • Zat Nola met haar feestkroontje in der kinderstoel
 • Gingen we zingen
 • Maakte mijn zus foto’s en schoonzus een filmpje
 • Was Nola blij en werkte ze als een gek haar bananencake naar binnen

Als heSAMSUNG CSCt anders was gelopen was ik net zo blij geweest, maar het is toch wel heel leuk als het loopt zoals je gehoopt had. Ze is super erg verwend met cadeaus en gezelligheid!

SAMSUNG CSCHet was ook wel heel leuk dat er meerdere kinderen aanwezig waren, dat maakt de sfeer toch anders, echt een kinderfeest.

Ik vond het heel SAMSUNG CSCspeciaal om de eerste verjaardag van mijn eigen dochter te vieren. Het is geslaagd. Nola was heel blij maar rond 17:00 uur dood op. 18:45 uur lag ze in bed. We hebben het kwa tijden dus precies goed gepland.

-X-

Annelon

Leave a Response