Please assign a menu to the primary menu location under menu

BoekenReviews

Het Muizenhuis De Picknick

Joepie er is weer een nieuw boek uit van Het Muizenhuis. Namelijk “De Picknick”. Nola is fan van Het Muizenhuis. Richard werkt de hele dag waardoor hij Nola en Liam minder ziet dan ik. Daarom brengt hij ‘s avonds Nola altijd naar bed en leest een verhaaltje voor. Ik kom daarna natuurlijk wel een kus brengen maar verder doet Richards alles. Vooral het voorlezen is een momentje van hun samen.

De laatste tijd leest Richard elke avond Het Muizenhuis “De Kermis” voor. Elke avond weer een klein stukje. Na “De Kermis” kunnen ze aan een nieuw boek beginnen, een nieuwe editie van Het Muizenhuis.

Dit boek gaat over Sam en Julia. Ik heb al eerder een artikel geschreven over Het Muizenhuis, maar voor diegene die deze niet gelezen heeft wil ik je vertellen wat het Muizenhuis nou eigenlijk is. De afbeeldingen van Het Muizenhuis zijn echt. Het Muizenhuis bestaat echt! Hij is helemaal met de hand gemaakt. Zo hebben ze de muizen gemaakt en hebben ze allerlei dingen uit het dagelijkse leven na gemaakt, maar dan in het klein. Een pak Ariel wasmiddel bijvoorbeeld, een pak luiers en ga zo maar door. Heel knap, leuk en mooi. Nola is fan van deze boeken en wij, als volwassenen, vinden het boek ook prachtig!

Deze editie van Het Muizenhuis gaat over Sam en Julia die gaan Picknicken. Dit gaan ze doen met de drieling. Ze hebben een hele kar volgeladen met allerlei lekkere dingetjes die ze tijdens de picknick op gaan snoepen. Onderweg naar waar ze willen picknicken gebeuren er allemaal dingen. Ze komen een heleboel nieuwe muizen tegen. Ook lopen ze tegen bepaalde dingen aan die ze vervolgens op moeten gaan lossen. Met de kar de trap af bijvoorbeeld. Hoe gaan ze dit oplossen?

Wij zijn weer enthousiast over het nieuw boek van Het Muizenhuis! Nola pakt hem er vaak bij om hem samen met ons of alleen te lezen.

Dit boek, Het Muizenhuis De Picknick, is €9,95. Ik vind dit echt goedkoop voor een boek waar veel energie in is gestoken! Je komt zo echt met een leuk cadeau aan en deze is het ook echt waard om voor jezelf te kopen :-).

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Tags : prentenboek

Leave a Response