Please assign a menu to the primary menu location under menu

Reviewsvaderdag

Vaderdag cadeautips 2019

En een leuk versje :-)

Het is weer bijna Vaderdag. Zelf heb ik genoten van mijn Moederdag en ben ik verwend met mooie knutselwerkjes, ontbijt op bed en een lekker luchtje. Nu moet ik voor mijn vriend natuurlijk ook uitpakken. Hieronder lees je een aantal cadeautips.

Het leukste prentenboek!

Bovenin dit artikel zie je al een foto van Liam met een prentenboek. Dit is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau voor de vader en de kinderen tegelijk. Het boek heet ‘Mijn papa’. Deze gaat over twee olifanten; een papa-olifant en een kind-olifantje. Het kleine olifantje probeert ‘s ochtends zijn vader wakker te maken met allemaal verschillende trucjes zoals water spuiten en kietelen. Uiteindelijk wordt de papa-olifant wakker, maar valt elke keer weer in slaap. Het kleine olifantje doet er alles aan om zijn papa wakker te houden. Een heel grappig verhaal met mooie prenten.

Rosti Mepal fruit- en veggiepot

Van Rosti Mepal heb je een hele hoop leuke dingen voor zowel volwassenen als kinderen. Zo ook voor Vaderdag! Ik heb een keer een man blij gemaakt met een pot voor bijvoorbeeld yoghurt en creusli. Maar nu heb je ook de fruit- en veggiepot. Deze pot lijkt hierop, maar dan zit er een vorkje bij en is die vooral bedoeld voor groente, fruit en salade. Het is een pot met een los vergietje erin, zodat je je groente of fruit makkelijk even onder de kraan kan houden. De potten zijn er in het donkergroen, donkerblauw, wit en roze

 

 

Libbey

Libbey is een merk die ik nog niet kende. Dit is een merk van glazen. Ik kreeg dit toegestuurd en dacht meteen aan Vaderdag. Deze glazen zijn mooi en vooral leuk voor de mannen die houden van speciale drankjes. Ze zijn leuk voor de speciale drankjes als whiskey, maar ook voor een sapje of water.

Deze glazen kan je onder andere hier kopen. Als je vader of man echt een liefhebber is van drankjes dan is het misschien leuk om een boek erbij te geven met recepten. Zoals de 500 cocktails. Of je geeft er een fles drank bij.

Canvas

Iets voor aan de muur is ook leuk. Zoals een canvas met je eigen kinderen. Wij vinden dat althans altijd leuk. Eens in de zoveel tijd hangen we weer een nieuwe op, want ze worden natuurlijk steeds een beetje ouder. Bij Canvascompany kan je bijvoorbeeld een af laten drukken. Bij hun heb ik althans goede ervaringen.

Sokken

Het klinkt heel suf, maar sokken doen het vaak ook goed. Sokken van bijvoorbeeld Happy Socks of Tommy Hilfiger. Mijn vriend maak ik niet blij met Happy Socks, maar de sokken van Tommy Hilfiger doen het altijd wel goed.

Etos

Vorig jaar was mijn vriend heel blij met de verzorgingslijn van de Etos. Hij wijkt niet snel af van zijn lievelingsproducten, maar nu moest hij wel ;-). Dat zegt dus al genoeg. De aftershave, face-gelĀ en face-cream vond hij heel fijn en heeft hij, toen het op was, opnieuw gekocht. Stuk voor stuk zijn ze rond de 3,99 euro. Dat is niet veel.

Kruidvat

Bij het Kruidvat verkopen ze een heerlijke mannenlijn met verzorgingsproducten. De flacons zien er mooi en chic uit. Zelf vind ik het een beetje lijken op Rituals. Mijn vriend is er in ieder geval fan van.

Smartphonehoesje of andere accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl verkopen ze verschillende soorten accessoires voor bijvoorbeeld de telefoon en tablet maar ook koptelefoons. Een telefoonhoesje, koptelefoon of andere gadget is altijd goed voor die mannen. Mijn vriend kijkt op zijn ipad bijvoorbeeld graag ongestoord, met een koptelefoon, formule 1.

Dit waren een aantal van mijn tips voor Vaderdag. Wij geven papa lekker een ontbijtje op bed in Frankrijk en geven daarbij leuke knutselwerkjes, een cadeautje en een versje die Nola heeft geleerd.

Het is feest vandaag, voor alle vaders in het land,
Je kunt het zien in alle winkels en het lezen in de krant
Je bent heus niet jarig, maar ik ben vandaag net zo blij
Je krijgt dit mooie versje, maar ook nog een cadeautje erbij

 

 

 

 

 

Leave a Response