Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviewsSchoentjes

De schoenen van Vans voor Nola en Liam

Sportshowroom

Nola en Liam hebben onderhand een grotere collectie schoenen dan ik. Schoenen vind ik ook altijd wel bepalend voor de outfit die ze aan hebben.

Nola is erg kritisch wat betreft kleding en schoenen. We zoeken daarom tegenwoordig ook samen de schoenen uit. Ze heeft standaard 1 paar zwarte schoenen die overal onder passen.

Bij Sportshowroom mochten we een paar Vans uit kiezen. Nola koos uiteraard voor echte meisjes Vans. Deze hebben mooie glitters. Het zijn donkere schoenen dus niet te girlie en overdreven glibberend. Ze passen onder vele outfits. Ook haar rokjes. Ik trek ze vaak bij der aan met lange kniekousen of een maillot. Dat vind ze zelf lekkerder zitten.

Voor Liam mocht ik uiteraard ook een paar Vans uitzoeken. Ik wilde niet de standaard zwarte Vans bestellen, maar een met een klein beetje kleur. Vans vallen groot. Normaal heeft Liam maat 25 (3 jaar) maar deze vallen ongeveer een halve maat groter. Maar dat is prima aangezien ze dus een hele hoop schoenen hebben ;-). Van het voorjaar zal hij ze lekker gaan dragen.

Deze staan ook nog leuk in de zomer onder een korte chino bijvoorbeeld. Nu draagt hij ze veel onder een spijkerbroek, chino en joggingbroek. Ze staan erg sportief.

Bij de Sportshowroom heb je vele verschillende schoenen te koop. Van verschillende merken en in veel verschillende maten; van baby tot aan volwassene.

Liam liep meteen goed op de schoenen, maar Nola moest ze wel even inlopen. Daarom droeg ze er ook kniekousen onder.

Leave a Response