Please assign a menu to the primary menu location under menu

KledingReviews

Review: Kledingsetje Noeser

10-15-noeser-vissen-bio-katoon-bamboo-kleding-baby-blog-mama-nanny-amsterdamEen aantal weken geleden ontdekte ik het merk Noeser. Een merk van kleding van biologisch katoen en ze werken met alleen maar verantwoorde partners. Ik ontving dit setje zoals op de foto. Een roze legging met een overslag vestje met daarop visjes.

Nola heeft wel geteld één spijkerbroek in de kast omdat het mij fijn lijkt voor kleintjes dat ze kleding aan hebben waar ze zich fijn in kunnen bewegen. Die spijkerbroek die ze heeft is overigens wel een hele goeie en staat super leuk, maar toch blijft een broekje of legging van zacht materiaal het fijnste voor die kleintjes. Nola kan in dit pakje zelfs lekker in haar yoga positie 2015-10-02 10.44.50slapen ;-).

2015-10-20 09.37.51Het vestje heeft stevige drukknopen, ik wilde ze los maken, ze waren zo stevig dat ik bang was de stof kapot te trekken. Je moet dus echt wel het knoopje zelf vast pakken om hem los te maken. Ik heb nu maat 74/80 maar Nola heeft maat 80. Deze zit dus precies goed. Ik had misschien toch voor een maat 86 moeten gaan. Dat betekend dus dat de kleding bij Nola precies aansluit op haar maat. Je kan er dan beter één te groot doen. Dit setje kan Nola namelijk ook het hele jaar door dragen. In de winter gewoon een maillot en een romper met lange mouwen er onder.

De legging is €17,95 en het overslag vestje is €29,95. Ik vind het best veel geld voor een legging en vestje, maar dat komt ook doordat het van biologisch katoen is gemaakt. Biologisch en verantwoord is jammer genoeg altijd duurder. In Nola haar kledingkast zie je de basic dingen vooral uit goedkopere winkels en dan tops, vestje, jurkjes soms van wat duurdere winkels. Verschilt eigenlijk heel erg.

-X-

Annelon

 

Leave a Response