Please assign a menu to the primary menu location under menu

Bij Olliewood heb ik een bestelling geplaatst voor Liam. Ze verkopen voornamelijk exclusieve kleding. Exclusieve kleding als Z8, Feetje, Tumble ‘n Dry, Le Chic en nog veel meer. Zelf ben ik een enorme fan van de merken Feetje en Z8. Het staat Liam beide heel leuk en ik vind dat deze kleding gemaakt is van fijne stoffen. Liam kan er lekker in bewegen.

Uiteindelijk heb ik dus kleding besteld van het merk Z8 en Feetje. Vorige week heb ik bij een andere webshop ook al Z8 kleding gekocht.

Van Z8 heb ik nu gekozen voor een vest en een legergroen broekje. Het is een stoer broekje en dat komt vooral door het stuk op de knie. Het vestje heeft een sportief model. Wij houden wel van stoer en sportieve kleding voor de kids.

Dit vest gaat makkelijk open en dicht en matcht met veel verschillende broekjes. Ik match hem hier met het legergroene broekje, maar het grijze broekje van Z8 en een spijkerbroek staan er ook heel leuk onder. Het vest is €38,95 en het broekje is €32,95.

Van Feetje heb ik gekozen voor een groen broekje met daarop een donkerblauw shirt. Op het donkerblauwe shirt staat “Little noise maker”. Normaal ben ik niet zo van dat soort teksten op shirts, maar deze vind ik wel leuk.

In het broekje zit een blauw met wit koord die je aan kan trekken. Zo past die goed bij elk kindje. Op de achterkant van het broekje zit een kontzak.

Het shirtje is €12,99 en het groene broekje is €17,99.

Zoals je op de foto’s ziet is Liam heel erg bewegelijk op het moment dus een foto zonder te bewegen lukte helaas niet :-P. Liam heeft hier maat 80 aan. Echt veel te groot, maar toch staat het al best leuk; lekker baggy. Handig dus dat je de broekjes aan kan trekken met een koord.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response