Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ongecategoriseerd

Een pakket van Nanandatoys

Van de webshop Nanandatoys ontvingen wij een leuk pakket met speelgoed. Speelgoed van Shopkins Happy Places. Echt een merk voor meiden vanaf een jaar of vijf. Natuurlijk mogen de jongens er ook mee spelen ;-).

Ik kreeg drie producten waaronder deze twee die je hierboven op de foto ziet.

Er bestaat een groot huis van de Shopkins waarvoor je meubels kan sparen. Je hebt grote en kleine pakketjes met meubeltjes. De grotere zijn €19,95 en de kleinere zijn €12,95. Bij de wat grotere zitten ook poppetjes. Deze poppetjes kan je ook uit- en aankleden. Elk product of meubeltje heeft een gezichtje. Eerst maken we het grote linker pakket open.

Er zit in dit pakket een poppetje, tennistafel, krukjes, tafel, batje en balletjes. In elk pakket zit ook een geheimzinnig bakje waar iets in zit. In dit geval zaten er balletjes in dit bakje.

In het kleinere pakket van €12,95 zitten meubeltjes en accessoires. In dit geval een tas, laptop, kastje, telefoontje, doosje, stoeltje enzovoort.

De lade van de kast kunnen ook echt open. Hier kan je bijvoorbeeld de accessoires in doen.

Naast deze pakketten van Shopkins “Happy Places” kreeg ik ook de Shopkins City Skyline. In dit pakketje zitten vijf poppetjes en een huisje. Bij elk volgend pakketje zit een huisje die je aan elkaar kan klikken waardoor je een skyline creëert.

In ons pakketje zit een paars huisje en vier “poppetjes”. Een tros druiven, een klok, de Eiffeltoren, een theekopje en een stukje taart.

Dit zijn super leuke cadeaus, omdat je deze steeds meer uit kan breiden. Er komt ook steeds weer een nieuwe collectie uit. Dit pakketje is €8,-.

Dit artikel is gesponsord

Leave a Response