Please assign a menu to the primary menu location under menu

Ga je op wintersport met een klein kindje? Nou dan raad ik je dit zeker aan. Een voetenzak en een handwarmer van Kaiser. Je moet er alleen wel veel geld voor willen betalen. Wij hebben de voetenzak Dublas.

SAMSUNG CSC

Deze zijn heerlijk warm want ze zijn gemaakt van lamswol. Als je nog een heel klein kindje hebt die nog in de reiswieg ligt dan is het al helemaal ideaal. Je baby hoeft dan niet zo veel aan, een vestje zou dan al genoeg zijn. Ze liggen dan lekker warm in de voetenzak zonder zo een stugge jas.

SAMSUNG CSC

Deze voetenzak past in een buggy en kinderwagen. Van elke buggy en kinderwagen waarvan je de gordels los kan maken daar past de voetenzak in. Dat zijn dus zowat allen wagens. Het bovenste stuk van de voetenzak sla je om en bevestig je met een knoopje. Bovenin de voetenzak zitten nog twee touwtjes deze zijn om de voetenzak aan de buggy vast te maken zodat hij niet elke keer onderuit zakt.

SAMSUNG CSC

Ook hebben wij de handwarmer. Deze bevestig je, met klittenband, aan de duwstang van de wagen. Als je nu de duwstang vast houdt dan heb je lekkere warme handen. Je hoeft n
u geen handschoenen aan. Ik heb er zelf altijd zo een hekel aan dat als je bijvoorbeeld je telefoon nodig hebt je eerst je handschoenen uit moet doen. Nu hoeft dat niet.

SAMSUNG CSC

Wij zijn heel blij met deze voetenzak en handwarmer. Nola en ik hebben het beide lekker warm. Nu gaan ze wel weer de kast in want zo koud is het buiten niet meer. Vooral op wintersport was hij ideaal.

Deze Kaiser Dublas voetenzak is €219,99 en de handwarmer is €25,99. De handwarmer vind ik niet zo duur maar de voetenzak daarentegen wel. Ik denk ook wel dat het materiaal waarvan hij gemaakt is erg prijzig is en daarom ook de voetenzak. Als ik in een koud land woonde dan zou ik deze zeker aanschaffen. Voor een klein babytje in Nederland kan het ook nog weleens handig zijn.

-X-

Annelon

3-16-kaiser-footmuff-handmuff-voetenzak-handschoenen-aan-kinderwagen-lamswohl-lamsvacht-warm-zonder-jas-wintersport-kinderwagen

Leave a Response