Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

Review: GB Pockit

Wij hebben een nieuwe buggy! Het is de GB Pockit geworden. Deze heb ik gekregen van Babyjungle. Ik wilde graag een buggy die ik klein op kan vouwen en makkelijk mee kan nemen. Ook moet die natuurlijk comfortabel zitten voor Nola.

We kwamen uit op de GB Pockit. En het is een topding! Je kan deze buggy makkelijk uit- en inklappen en hij kan heel klein ingeklapt worden.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-opgevouwen

Als je de buggy in of uit wil klappen dan moet je de handvatten vasthouden, de witte knoppen op de handvatten indrukken en dan naar beneden duwen. Daarna is hij in principe ingeklapt, maar hij kan nog kleiner. Dit doe je door de wieltjes in te klappen. Boven op de wieltjes zitten twee witte schuifjes. Deze schuifjes schuif je naar beneden waarbij je vervolgens de wieltjes in klapt.

Doordat hij zo klein opgevouwen kan worden kan ik hem makkelijk meenemen op de fiets. Het is trouwens het formaat van de handbagage die je mee mag nemen in een vliegtuig. Hij is ideaal voor mee op vakantie.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-fiets

Op de een of andere manier is Nola gek op deze buggy. Ze wil liever in deze buggy dan in de Joolz kinderwagen. Komt vast ook doordat deze nieuw is en we hem minder gebruiken dan de Joolz. Ik kan Nola er makkelijk in vast zetten, want er zit een gordel aan die makkelijk open en dicht gaat.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-vast

Deze buggy is heel licht. Daardoor kan je hem ook heel makkelijk vooruit duwen. Hij heeft fijne zwenkwielen waardoor je met één hand de buggy kan duwen en sturen. Aan beide kant van het stuur zitten fijne handvatten maar ik houd de buggy vaak ook vast bij de stang die tussen de handvatten zit en loop dan naast de buggy. Dat is wel heel gezellig.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-stuur

Op de buggy zit ook zonneklep die je makkelijk in en uit klapt.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-zonneklep

Op het begin dacht ik dat ik wel heel graag een buggy zou willen waarbij je de de rugsteun kan verstellen zodat Nola lekker kan liggen, maar dat kan bij deze GB Pockit niet. Uiteindelijk vindt ik dit ook niet echt een gemis. De GB Pockit is gemaakt van een fijne stof. Het lijkt er op dat Nola in een soort van hangmatje ligt. Nola ligt er heerlijk in wanneer ze slaapt. Haar hoofdje knakt niet zo naar voren.

6-16-gb-pock-it-buggy-klein-opvouwbaar-fiets-opvouwen-mini-makkelijk-onderweg-amsterdam-diemen-nanny-moeder-slapen

De GB Pockit bestaat er in verschillende kleuren. Wij hebben gekozen voor de kleur donker-, mint- en lichtblauw. Je hebt hem ook in het roze, rood, zwart en groen.

De GB Pockit is €199,95. Dit is inderdaad veel geld voor een buggy maar je hebt er wel heel veel plezier van! Het is serieus een fijne buggy die je makkelijk kan sturen, duwen en in- en uitklappen.

-X-

Annelon

 

 

Dit bericht is gesponsord

Leave a Response