Please assign a menu to the primary menu location under menu

Wij waren bij het Dubatti Event. Er is een nieuwe kinderwagen uit van Dubatti en dat is de Dubatti one. Deze heeft een prijs gewonnen van de Ouders van Nu en is te koop bij Babypark. Ik kreeg een uitnodiging en was meteen nieuwsgierig. Een kinderwagen is voor mij net als een auto voor mijn vriend. Ik houd van kinderwagens. De Dubatti kende ik nog niet. Er is ook nog vrij weinig over te vinden op het internet.

Nola en ik gingen samen met de auto richting Babypark in Zaandam, een gezellig meidenmiddagje. Eenmaal aangekomen in het restaurant van Babypark kregen we wat lekkers te drinken en een muffin. Toen iedereen eenmaal zat kregen we een presentatie waarin ze de nieuwe wagen presenteerde. Ik zag veel overeenkomsten met andere kinderwagens maar ook een paar dingen die vrij origineel zijn.

Wat zo leuk is aan de wagen is dat je hem zelf kan samenstellen kwa kleuren. Je kan later ook nog altijd andere kleuren bij bestellen. Ook het inklappen is heel makkelijk en je kan hem ingeklapt laten staan. Dat vind ik erg handig want andere kinderwagens moet je vaak tegen de muur aan zetten. Onze muur in de gang is al vies geworden door de banden van de kinderwagen.

We hebben even een proefrit gemaakt en alle accessoires gezien. Het parasolletje vond Nola het leukste alleen dacht ze dat het voor tegen de regen is. Logisch.

Mijn eerste indruk van de wagen is goed. Ik ben erg enthousiast. Hij is exclusief maar ook goed betaalbaar.

Wij krijgen binnenkort de kinderwagen binnen. Dan kan ik hem echt gaan reviewen en een artikel schrijven over hoe ik de wagen zelf ervaar. Over een paar weken ligt ons kleine mannetje er in :-).

12-16-dubatti-event-kinderwagen-stroller-ultimate-stroller-kinderwagen-ervaring-review-mooi-betaalbaar-exclusief-uniek-samenstellen-recensie-blog-nanny-annelon-kleuren-moeder-diemen-amsterdam

-X-

Annelon

Tags : kinderwagen