Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

De buggy van MINI by Easywalker

Normaal ben ik niet zo een fan van buggy’s. Ik gebruik ze dan ook nauwelijks, omdat ik al een paar kinderwagens heb. Van Easywalker kreeg ik de buggy van Mini by Easywalker.

Toen ik de buggy uit de doos haalde en hem uitklapte merkte ik meteen verschil met de buggy’s die ik niet zo fijn vind. Deze is hoog. Ik heb een hekel aan buggy’s waarachter ik met een gebogen rug loop, maar bij deze kan ik gewoon met een rechte rug blijven lopen. Deze buggy voelt ook heel stevig en stabiel aan.

Wat ik ook altijd heel belangrijk vind is de uitstraling, kleuren en dessin. Deze is echt heel mooi vind ik zelf. Hij is van een mooie stof gemaakt, jeanskleurig en er staat een Engelse vlag op de kap. Ik ben meestal niet zo van de vlaggen, maar deze past er mooi bij. Wat ik ook erg leuk vind is dat deze buggy van het merk MINI is. Hetzelfde merk als die van de MINI Coopers. Het logo mag er daarom ook wel op staan! Ik heb namelijk meestal een hekel aan logo’s die pontificaal aanwezig zijn op een product, maar deze mag er wel zijn.

In de buggy zit een buggy-inzet. Zo kan Liam er ook heel lekker in zitten. Nola zit ook nog lekker met de buggy-inzet. Wanneer je kindje wat ouder is kan je de buggy-inzet er uit halen. De kinderen kunnen er wel tot een jaar of vijf in zitten. Ik denk dat kinderen dat dan niet meer willen, maar het is in ieder geval een buggy die lang mee gaat.

Je maakt je kindje vast met een driepuntsgordel. Hij gaat erg makkelijk dicht. Je steekt de twee gordels die over de schouder gaan in de middelste gordel. Door te knijpen gaat deze weer open.

De zitting van de Easywalker kan op vier standen. Van helemaal rechtop tot aan helemaal plat. De rugleuning zet je in de verschillende door een hendel in te knijpen. Super makkelijk.

Zie hieronder de verschillende standen.

De kap is vrij groot. Als je de kap uit klapt dan maak je die aan de zijkanten vast.

Vervolgens kan je de hele kap nog groter maken door een rits open te ritsen. Ik vind dit altijd erg prettig wanneer ik wil dat ze gaan slapen of wanneer ze al slapen. Wanneer Nola of Liam een klein beetje wakker zijn en mij of andere  zien blijven ze wakker. Als het donker is of ze zien gewoon niemand dan vallen ze vaak weer in slaap en slapen ze dus langer. Volgens mij is dit wel bij de meeste kinderen zo.

Onderin de buggy zit een mand voor bijvoorbeeld je boodschappen of andere dingen. Deze is groter dan de gemiddelde buggy. Net als bij andere buggy’s kan je geen tas aan de buggy bevestigen. Daarom is het extra fijn dat de bak onderin de buggy iets groter is dan gemiddeld. Ik moet wel zeggen dat dat nog steeds te klein is voor wat ik allemaal wel niet meeneem ;-).

Wat leuk zou zijn is dat de MINI by Easywalker een tas had ten grote van de mand. Dan zou je die onderin kunnen leggen en hem er ook weer uit halen voor het inklappen van de buggy.

Deze buggy heeft ook een schouderband, zodat je wanneer hij ingeklapt is de buggy makkelijk mee kan dragen.

Bij de buggy zit een regenhoes die ik altijd onderin de wagen heb liggen. Hij is gemakkelijk klein op te vouwen en zit stevig om de buggy.

Op de buggy zit een stevige rem. Wanneer je de buggy inklapt moet je eerst de rem op de buggy zetten, zodat de buggy bijvoorbeeld makkelijk tegen de muur aan kan staan zonder weg te rollen. De buggy klap je gemakkelijk in door twee hendels te verschuiven. Zo klapt hij ook weer gemakkelijk uit!

Hieronder zie je de afbeelding van de remmen en twee hendels die je omhoog schuift of naar beneden klikt. Om hem in te klappen doe je het volgende: Rechts zie je een zwart dingetje met ribbels. Hier trap je met je voet op. Vervolgens doe je met je voet de middelste zwarte knop naar boven. Easypeasy.


De MINI by Easywalker is twee jaar achter elkaar (2016 en 2017) uitgeroepen tot “beste uit de test” in de categorie buggy. Zij beoordelen het rijgedrag, gebruiksgemak en ergonomie. Wat zij over de Mini by Easywalker zeggen is dat de buggy compact, comfortabel en makkelijk te manoeuvreren is.

Ik ben dus niet de enige die zo enthousiast is over deze buggy!

Ik was niet zo van de buggy’s, maar eindelijk is dit een buggy die ik in ga ruilen voor mijn vertrouwde kinderwagen. De kinderwagen gaat op zolder, zodat ik deze nog wel af en toe naar beneden kan halen. Zo een buggy neemt veel minder ruimte in beslag in de gang dan een gewone kinderwagen. Deze buggy van MINI bij Easywalker is 189,-. Dat is echt niet veel, alle doorsnee buggy’s zijn rond deze prijsklasse. Deze buggy vind ik anders dan andere standaard buggy’s. Hij loopt gewoon net als een kinderwagen.

Dit artikel is gesponsord

Tags : buggy

Leave a Response