Please assign a menu to the primary menu location under menu

OnderwegReviews

Review: ISI Mini buggy inleg

De Phil and Teds wagen is nogal warm in de zomer. De kinderwagen is namelijk zwart. Nola is erg flexibel en heeft veel geduld. Ze gaat overal met me mee naar toe. Ik vind het dan wel heel belangrijk dat ze lekker kan liggen.

Al lang was ik op zoek naar een goede comfortabele inleg, waar de riempjes van de wagen doorheen kunnen. Het liefst van een stof dat lekker fris is en makkelijk is schoon te maken. Ook leek het me leuk als het een beetje een meisjesachtige kleur of patroon zou hebben. Onze kinderwagen is namelijk helemaal zwart en dat is soms best saai.

Ik bestelde de ISI Mini buggy inleg. Op de website 7-15-isi-mini-buggy-inleg-kinderwagen-roze-badstof-warmte-zomer-fris-baby-nola-amsterdam-nanny-gastouder-officieel-afbeeldingvan ISI Mini zelf noemen ze het een verkleiner. ISI Mini is een merk van veel basic producten voor je baby. Toen ik de buggy inleg uitpakte zag hij er veel leuker en mooier uit dan op de foto. Hier rechts zie je het plaatje dat aangegeven staat in de webshop en op de andere foto’s staat de buggy inleg zoals hij is. Ze hadden de foto veel mooier kunnen maken. Ik zat echt te twijfelen of ik hem wel wilde bestellen, maar toen hem thuis had wist ik zeker dat ik hem niet zou retourneren. De kleur vind ik echt heel mooi.

Deze inleg gebruik ik echt overal voor, ik heb er daarom ook nog één besteld en misschien ga ik daarna zelfs nog één bestellen zodat ik er drie heb.

SAMSUNG CSCIk heb een duowagen, daarom is twee al wel handig, maar ik gebruik de inleg nu overal onderweg. Ik gebruik hem in:

  • Duowagen
  • Maxi-cosi
  • Buggy
  • Melia babyschaal in de bakfiets
  • Yepp fietsstoeltje

Ik ben er echt heel blij mee. De ISI Mini inleg is:

  • Comfortabel voor de baby
  • Makkelijk schoon te krijgen en houdt je wagen of dergelijke schoon
  • Fleurt je wagen of dergelijke op
  • Past overal in en is dus echt universeel7-15-isi-mini-buggy-inleg-kinderwagen-roze-badstof-warmte-zomer-fris-baby-nola-amsterdam-nanny-gastouder-bakfiets
  • Normale prijs, niet duur €25,95

Als het product niet naar mijn zin zou zijn dan zou ik dat ook echt laten weten, maar bij deze kan ik niks negatiefs bedenken. Dit is gewoon echt een aanrader!

-X-

Annelon

 

Leave a Response